Práce na dálku přehled
Jason Fried , David Heinemeier Hansson
Zn: Kancelář zbytečná. V knize Práce na dálku přináší Jason Fried a David Heinemeier Hansson, zakladatelé 37signals a autoři nekonvenčního bestselleru Restart, nový pohled na aktuální téma. Práce na dálku s sebou podle Jasona a Davida nese řadu výzev - a v blízké budoucnosti práci v kanceláři převálcuje. V posledních letech je model práce "pod jednou střechou" na ústupu pod vlivem nových technologií, které umožňují vytvořit virtuální pracovní prostředky prakticky kdekoli.... celý text
Literatura naučná Osobní rozvoj a styl
Vydáno: 2014 , Jan MelvilOriginální název:
Remote: Office Not Required
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Práce na dálku. Přihlašte se a napište ho.
Inspirativní čtení o tom, co už snad brzy bude maximálně rozšířeným standardem. Myšlenky se sice časem opakují, ale pro prvotní seznámení s prací na dálku určitě stačí. Kniha je spíše zaměřena na firemní zaměstnance než na freelancery.
Rovnou říkám, že pokud práce na dálku je pro vás jako šéfa a nebo podřízeného věc úplně nová a vždy jste ji brali jako něco zkaženého z těch divných hipsterských firem, tak si přičtěte další hvězdičku. Kniha vám jasně a stručně bez zbytečné omáčky kolem vysvětlí, jak to funguje a přínosy. Pokud home office či vzdálený přístup je pro vás běžná věc, tak kniha vám nic nového nedá. Upevníte se v názoru, že to je pro určité profese fajn způsob práce a možná se vyvarujete některých chyb, ale nic zásadního, co by vám po zavření knihy zůstalo v hlavě.
Kniha Práce na dálku v seznamech
Super kniha. Inspirovala mě pro postavení nové firmy https://praceremote.cz