Pomsta nosí Pradu přehled
Lauren Weisberger
Osm let uplynulo od doby, kdy Andrea „Andy“ Sachsová skončila s prací, „pro kterou by miliony holek vraždily“ – pracovala pro Mirandu Priestlyovou v časopise Runway. Z tohoto snu se nakonec stala noční můra.
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2013 , BaronetOriginální název:
Revenge Wears Prada, 2011
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pomsta nosí Pradu. Přihlašte se a napište ho.
Neočekávala jsem nic a tak jsem nebyla zklamaná. Andy je jiná, už to není puťka a svět módy ji začal bavit do té míry, že mají s Emily luxusní časopis o svatbách. Ale kdo z nás myslí a jedná stejně jako před 10 lety? Za mne fajn oddychové čtení na víkend u bazénu.
Knihu jsem si kupovala naráz i s prvním dílem a měla od obou velká očekávání. Stejně jako u prvního dílu i nyní jsem byla zklamaná. Většinu knihy se nic nedělo, až někdy zmateně se míchala přítomnost a minulost a celkově je příběh takový vlažný. Představovala jsem si pomstu s velkým P, protože se mělo jednat o pomstu Mirandy Priestlyové, ale ve finále bych řekla, že jí v knize bylo dáno málo prostoru.
Knižní novinky (16. - 23. 11.)
16.11.2013
Kniha Pomsta nosí Pradu v seznamech
2006 | Ďábel nosí Pradu |
2013 | Pomsta nosí Pradu |
2016 | Bez pravidel |
2007 | Všechny důležité kontakty |
2019 | Když ti život dává kapky |
Jak mi je lito, ze mi toto nesedlo. Film me bavil a cekala jsem od teto knihy stejny zazitek, ale nedopadlo to. Ani jsem to nedocetla do poloviny a to je u me co rict. Za me toto bylo zklamanim.