Praha – Smíchov – Plzeň – Furt im Wald přehled
kolektiv autorů
![Praha – Smíchov – Plzeň – Furt im Wald Praha – Smíchov – Plzeň – Furt im Wald](https://www.databazeknih.cz/img/books/19_/196176/bmid_praha-smichov-plzen-furt-im-wald-196176.jpg?v=1539032505)
Obrazová kniha Historických fotografií a dokumentů představuje vznik, vývoj a provoz na této železniční trati, původní České západní dráhy. Trať přinesla za 150 let trvání dráhy regionům v její blízkosti nejen průmyslový, ale i kulturní rozvoj a prosperitu. Železniční fandové, ale i obyvatelé z fotografovaných míst ocení historickou výpověď dochovaných materiálů.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Praha – Smíchov – Plzeň – Furt im Wald. Přihlašte se a napište ho.
Kniha Praha – Smíchov – Plzeň – Furt im Wald v seznamech
v Mé knihovně | 2x |
Je to skutečně jen obrazová kniha, ve které je na začátku na dvou stranách popsána historie trati. Ostatní stránky tvoří hlavně fotografie jednotlivých stanic a zastávek České západní dráhy s upřesňujícími popisky. Pro porovnání současnosti a minulosti dráhy a jejího těsného okolí je to vynikající soubor fotografií na jednom místě.