Pravda a jiné lži přehled
Sascha Arango
Henry je úspěšný spisovatel. Elegantní, velkorysý a nebezpečný muž. Vede příjemný život – dokud mu jeho milenka nesdělí, že s ním čeká dítě. Je načase přiznat se své ženě. Ale musí jí opravdu říct všechno? Mnohem jednodušší je odklidit milenku z cesty. A právě při tom se Henrymu přihodí fatální nehoda. Příběh muže, který se ocitl na kraji propasti. Dosud se mu vždy dařilo unikat důsledkům svých činů – ale jednou zajde příliš daleko...... celý text
Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: 2015 , Knižní klubOriginální název:
Die Wahrheit und andere Lügen, 2014
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pravda a jiné lži. Přihlašte se a napište ho.
Nesúhlasím s tunajším žánrovým zaradením "detektivka, krimi"; príbeh vnímam skôr ako psychologický román zobrazujúci anatómiu zločinu a pohľad do mysle zločinca. Rozhodne ide o nevšedný príbeh, ktorý ma naozaj zaujal (čomu zodpovedá dĺžka čítania - jeden a pol dňa :=)
Přemýšlela jsem zda vůbec číst, když jsem viděla komentáře. Ale nakonec jsem se do toho pustila a nelituju Výborně napsané. Líbily se mi ty zvraty a trochu nepředvídatelné děj.
Kniha Pravda a jiné lži v seznamech
Nebylo to špatné. Psychologický thriller byl dobře napsaný a čtivý. Pokud vás tento typ knih baví, myslím, že ji přečtete za chvíli, díky její délce stránky ubíhají pod rukami. Občas jsem dopředu odhadla co bude dál, ale jindy mě vývoj příběhu i překvapil a Henryho lež a chování mi připadalo dost promyšlené, zvlášť konec.