Pravda o cukru přehled

Pravda o cukru
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/541583/bmid_pravda-o-cukru.jpg 5 160 160

Chcete zlepšit svůj zdravotní stav, lépe spát, mít lepší náladu, více energie, lepší pleť, snížit chuť na sladké i svou hmotnost? To vše je možné. Díky jednoduchým fintám, které vám ve své audioknize představí biochemička Jessie Inchauspé, ve virtuálním světě známá jako Glucose Goddess, zpomalíte stárnutí organismu, ale přitom se nebudete muset vzdát svých oblíbených jídel, jež vám dělají radost. Jessie vychází z ověřených vědeckých poznatků i ze svého výzkumu. Díky jejím trikům se naučíte kontrolovat hladinu krevního cukru, což bude mít kladný dopad na vaše zdraví a náladu. Glukóza neboli krevní cukr je malá molekula v těle, která výrazně ovlivňuje naše zdraví. Když jíme potraviny bohaté na škrob a cukr, uvolňuje se do krve. Devadesát procent z nás má v krvi příliš vysokou hladinu glukózy – a řada z nás o tom neví. A jak se to projevuje? Neodolatelnou chutí na sladké, únavou, neplodností, hormonálními problémy, akné, vráskami… A po nějakém čase může dojít k rozvoji závažnějších obtíží, jako je cukrovka druhého typu, syndrom polycystických ovarií, rakovina, demence nebo kardiovaskulární problémy. Jessie sestavila deset srozumitelných a originálních triků, díky nimž si hladinu glukózy v krvi vyrovnáte, a tak se zbavíte nepříjemných projevů, které její zvýšenou hladinu doprovází. Přitom ale nebudete muset držet dietu a můžete dál jíst své oblíbené potraviny. Své zdraví máte na dosah! Výjimečná audiokniha, která vám zábavnou formou předá nejnovější vědecké poznatky a ukáže vám, jak mít svůj krevní cukr pod kontrolou a jak lze i malými změnami v jídelníčku dosáhnout velkého zlepšení zdravotního stavu.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pravda o cukru. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (38)

Varjohukka
08.10.2024 4 z 5

AUDIOKNIHA
***
Kniha se moc dobře poslouchá, dozvěděla jsem se pár zajímavých informací, které musím prozkoumat více, ale jinak je to vlastně pořád stále dokola. Takže ten, kdo se o toto téma trošku zajímá, tak asi nenarazí na nic moc nového.

arthera
17.09.2024

Kniha, která je hodně populární a je třeba rady v ní brát dost s nadhledem, protože ji nepsala expertka na výživu. V rámci studia jsem si ji také přečetla, ale jsem nohama na zemi. V knize nenajdete nějaké zázraky, které vám magicky pomohou, naopak je třeba být obezřetný a trochu přemýšlet, protože pro člověka nejsou některé rady v ní "přirozené" a jejich dodržování by mohlo vést k poškození psychiky.
Pro doplnění dojmu z knihy doporučuji díl podcastu Ne hladu "Stabilní glykémie jako alfa a omega zdravého jídelníčku?" kde se ke knize dost fundovaně vyjadřují a poskytují jiný úhel pohledu, který je po určitých zavádějících informacích v knize NUTNÝ. Popř. i jiné zahraniční odborné podcasty v angličtině. Zjišťujte si informace ;-)


mclenin
27.08.2024 4 z 5

Kniha, ktorej obsah by sa dal zhrnúť do rád na jednej A4, avšak tieto rady sú zároveň obohatené o názorné grafy (otázna je ich precíznosť a verifikovateľnosť) a príbehy zo života ľudí, ktorí mali uvedené rady aplikovať. Kniha sa číta ľahko a dá sa prelúskať za pár hodín, ostáva už len overiť teóriu v praxi.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Pravda o cukru v seznamech

v Právě čtených23x
v Přečtených235x
ve Čtenářské výzvě20x
v Doporučených25x
v Knihotéce109x
v Chystám se číst143x
v Chci si koupit35x
v dalších seznamech4x