Pravidla randění přehled
Penelope Ward , Vi Keeland
Pravidla randění série
1. díl >
Billie, talentovaná tatérka, si pronajímá prostor v domě, který patří Colbymu. Ten je její pravý opak – distingovaný a sebevědomý. Zpočátku jsou kamarádi, protože Billie se rozhodla dát si po rozchodu s přítelem pauzu, a dokonce vymyslí pravidla pro jejich „nerandění“. Vzájemná přitažlivost je ale tak silná, že jí oba podlehnou. Jenže Colbymu zaklepe na dveře minulost a oběma obrátí život vzhůru nohama. Všechno hezké musí jednou skončit, ne? Ovšem takový konec Billie nečekala!... celý text
Literatura světová Pro ženy
Vydáno: 2024 , BaronetOriginální název:
The Rules of Dating, 2022
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pravidla randění. Přihlašte se a napište ho.
Velmi poutavý příběh. Zasmála jsem se. Kniha se četla neuvěřitelně rychle a všechny postavy byly neuvěřitelně sympatické.
Tiché hlasy, Královský život a další knižní novinky (10. týden)
03.03.2024
Kniha Pravidla randění v seznamech
Billie a Colby nemohli byť rozdielnejší, ale to sa mi na tom veľmi páčilo. Billie tatérka bola úplný opak oblekového otecka Colbyho. Už ich prvé zoznámenie bolo vtipné a stálo za to.
Mne sa veľmi páčilo ich zbližovanie, len Billie mi v prvej tretine knihy prišla nerozhodná. Chápem, že mala obavy, ale niekedy som mala pocit, že ani sama nevie, čo chce. No potom to už išlo správnym smerom a ich nerande prešlo na tie pravé randíčka. Tento postupný vývoj sa mi pozdával. Musím spomenúť, že Colby, ako otecko Saylor to rozhodne nemal ľahké, ale bol skvelý. Zároveň sa mi páčil vzťah Saylor a Billie.
Už v polovici príbehu som čakala daný zádrehl, ale nie až v takej forme. Čo bolo pre mňa prekvapením a príbeh ma tým pádom viac a viac bavil. Práve v tejto časti Colby a Billie riešili množstvo vecí, ktoré boli pre ich vzťah dôležité. Celá záležitosť s Mayou nám ukázala, že nie je všetko tak jasné, ako sa na prvý pohľad môže zdať.
Epilóg bol nádherný. Teším sa na príbeh o Holdenovi, niečo mi hovorí, že má v sebe viac lásky a citov, ako sa môže zdať.