Právo pro gymnázia, obchodní akademie a střední odborné školy: Podle právního stavu k 1.1.2013 přehled
Petr Hradil
Učebnice, která představuje základy práva především pro střední a vyšší odborné školy, je každoročně aktualizována o příslušné novely zákonných předpisů a obsahuje tyto kapitoly : základy práva, ústavní právo, rodinné právo, občanské právo hmotné a procesní, pracovní právo, korporační a živnostenské právo, správní právo hmotné a procesní, trestní právo hmotné a procesní, finanční právo a právo EU.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Právo pro gymnázia, obchodní akademie a střední odborné školy: Podle právního stavu k 1.1.2013. Přihlašte se a napište ho.
Kniha Právo pro gymnázia, obchodní akademie a střední odborné školy: Podle právního stavu k 1.1.2013 v seznamech
právo učebnice středních škol a gymnázií
2013 | Právo pro gymnázia, obchodní akademie a střední odborné školy: Podle právního stavu k 1.1.2013 |
2022 | Právo pro střední a vyšší odborné školy: Podle právního stavu k 1.1.2022 |
2019 | Právo pro gymnázia, obchodní akademie, střední a vyšší odborné školy: Podle právního stavu k 1.1.2019 |
V učebnici je všechno potřebné a dobře vysvětlené. Pro základní přehled dobrá učebnice.