Pravý věřící přehled

Pravý věřící
https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/495960/bmid_pravy-verici-8RY-495960.png 4 45 45

Na seznamu smrti série

< 2. díl >

Po pomstě za smrt své rodiny a bývalých parťáků z týmu SEAL se James Reece skrývá hluboko v divočině Mosambiku, chráněn rodinou svého dávného přítele. Když je jeho identita odhalena, CIA ho přemluví ke spolupráci při pátrání po strůjcích děsivých teroristických útoků. Nyní Reece jako neochotný nástroj americké vlády cestuje po světě, zaměřuje se na teroristické vůdce a rozplétá spiknutí, které odhaluje nejen zrádného důstojníka CIA, ale především zlověstnou hrozbu s celosvětovými důsledky. Pravý věřící je jako divoká jízda na horské dráze. Vybuchuje akcí i autenticitou a upevňuje pozici Jacka Carra jako nového lídra v oblasti politických thrillerů.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: ekniha , Kalibr
Originální název:

True Believer , 2019


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pravý věřící. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (14)

kalache
09.03.2024 4 z 5

...kniha je začerněna o trochu míň než smlouvy pro ČT...

Jara.v
27.04.2023 3 z 5

Jak mě namlsal první díl, který byl sice drsný, ale úžasný, tak tenhle díl to úplně degradoval. První část jsem tak nějak brala, kdy se jednalo o útěk do bezpečí Afriky a popis přírody atd., ale druhá část už byla zbytečně rozepsaná. Až třetí část měla zase spád. Tam už se něco dělo. Doufám, že třetí díl, až vyjde, bude zase lepší.


derminator
05.02.2023 4 z 5

Kniha sice slabší než první část, ale i tak mě bavilo poutavé vyprávění o lovech v Africe a poté honění teroristů. Rozhodl jsem se dát 4 hvězdy za dobrý příběh a neuzavreny konec takže se máme na co těšit. Líbí se mi i autorovo poděkování a zjistil jsem že čte spoustu dobrých autorů. Shrnutí, kniha se líbila, sice to není tak dobre jako první díl ale i tak 75%.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Město v oblacích, Území vlků a další knižní novinky (18. týden)

01.05.2022


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Pravý věřící v seznamech

v Právě čtených2x
v Přečtených60x
ve Čtenářské výzvě3x
v Doporučených3x
v Knihotéce100x
v Chystám se číst31x
v Chci si koupit10x