Prázdninový příběh pejska a kočičky přehled
Vlasta Hurtíková
Pejsek a kočička se domluvili, že by chtěli strávit léto podobně jako děti. A tak se rozhodli, že budou tábořit v lese. A co by to bylo za táboření bez stanu a lovení bobříků? Jenže ouha – stan doma neměli a bobříky také nikdy nelovili. Ale jak už je u nich dobrým zvykem, s každým problémem si poradí pěkně po svém. Zažijí při tom spoustu veselých příhod, naučí se nové věci a obstojí i v těžkých zkouškách. Přečtěte si knihu nejen o přátelství a soudržnosti, ale i o silné vůli a překonávání sama sebe.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Prázdninový příběh pejska a kočičky. Přihlašte se a napište ho.
Vzkaz pro elenai: Pejsek s kočičkou si v tomto příběhu čtou knihu Hoši od Bobří řeky, číst tedy umí:)
Moc krásná knížka, z níž lze cítit, že paní autorka toto slavné dětské dílo miluje stejně jako my, čtenáři. Nápady byly docela originální, moc se mi líbilo lovení bobříků. Jen jedna hnidopišská poznámka - pejsek s kočičkou umí počítat a psát, ale číst ne? Zajímavé. :) Ale rozhodně se k pejskovi a kočičce s dcerkou zase vrátíme. 85%
Kniha Prázdninový příběh pejska a kočičky v seznamech
2013 | Kocourek Matýsek |
2014 | Kočička Jůlinka Kozlíci Rohatí Pohádky s piktogramy |
2023 | Vánoční příběh pejska a kočičky |
2024 | Prázdninový příběh pejska a kočičky |
2024 | Školní příběh pejska a kočičky |
Pěkné čtení na prázdniny :) příběh o tom jak člověk nemusí cestovat k moři a zároveň si užívá parádně volný čas.