Prázdniny s kouzelnou aktovkou - První čtení s úkoly přehled
Zuzana Pospíšilová
Filip i jeho sestřenice Terezka se moc těší do školy. Terezka dostala aktovku k narozeninám už na začátku prázdnin, ale Filip na tu svou teprve čeká. Když spolu děti tráví prázdniny u babičky a u dědy, podaří se jim na půdě objevit starou zaprášenou aktovku. Filip si ji půjčí, aby si mohl spolu s Terezkou hrát na školu. Brzy oba zjistí, že to není jen tak obyčejná aktovka. Každý den v ní najdou něco, co se jim náramně hodí pro jejich prázdninová dobrodružství. Pokud vás zajímá, co všechno Filip s Terezkou v kouzelné aktovce našli, hned se pusťte do čtení! Za každým příběhem na vás čekají úkoly. Při jejich plnění si procvičíte nejen čtení, ale i paměť a postřeh.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Prázdniny s kouzelnou aktovkou - První čtení s úkoly. Přihlašte se a napište ho.
Starsi dostal s venovanim od panich ucitelek, ktere ma uzasne. Pribeh poutavy, libily se nam ukoly na konci kapitol.
Moc pěkná knížka pro předškoláky.
Na konci každé kapitoly otázky, které prověří pozornost posluchače či čtenáře.
Dcera dostala ve školce i s krásným věnováním od skvělých paní učitelek.
355 knižních tipů na téma prázdnin
04.07.2022
Kniha Prázdniny s kouzelnou aktovkou - První čtení s úkoly v seznamech
2010 | Kouzelná třída |
2012 | Detektivové |
2010 | Školní detektiv |
2007 | Pohádky před spaním |
2017 | Podivná hra |
Krátké kapitoly z prázdnin předškoláků doplněné úkoly zaměřenými na porozumění textu a obecné znalosti.
Jednotlivé příběhy byly možná až příliš krátké a většinou nepříliš zajímavé. Úkoly a otázky na konci každé kapitoly mi připadaly na předškoláky až příliš jednoduché, spíše zaměřené na absolutní minimum. Věřím, že většinu dětí v tomto věku už asi moc dopředu nerozvinou.