Prečo muži milujú potvory? přehled

Prečo muži milujú potvory?
https://www.databazeknih.cz/img/books/97_/9787/preco-muzi-miluju-potvory-9787.jpg 4 304 304

Prečo muži milujú potvory? Odpoveď na túto otázku určite zaujíma všetky ženy - slobodné, vydaté aj rozvedené. Chceme predsa, aby nám magická iskra, nevysvetliteľné, ale o to sladšie očarenie vydržalo v partnerskom vzťahu čo najdlhšie. Kto sú vlastne "potvory", v čom sa líšia od "dobrých" dievčat a prečo si vedia hravo obkrútiť muža okolo prsta? To všetko sa dočítate v tejto knižke. Autorka krok za krokom odkrýva tajomstvá fungujúceho vzťahu, odhaľuje komplikovaný mechanizmus nadväzovania kontaktov, prezrádza mužské postupy, taktiky a pasce, radí, ako vybŕdnuť z krízových situácií, kedy pritvrdiť a kedy radšej cúvnuť a nestratiť pritom sebaúctu. Ak chcete, aby vo vašom vzťahu zavládla pohoda a aby to v ňom čo najdlhšie iskrilo, určite nič nepokazíte, ak sa zahĺbite do Sherrinej "učebnice" a naštudujete si základy partnerskej diplomacie.... celý text

Literatura světová Pro ženy Osobní rozvoj a styl
Vydáno: , Slovenský spisovateľ

Why Men Love Bitches, 2000

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Prečo muži milujú potvory?. Přihlašte se a napište ho.

DominaCZ
25.03.2024 odpad!

Naivní cypovina z naivní doby

VNI
18.10.2023 4 z 5

Když jsem knihu četla nechápa jsem jako puberťák psycholgii a lidské vztahy. Tenkráte mi pomohla.

vlkove
14.10.2023 4 z 5

Nebudu lhát, taky jsem bývala hodná holka, která donekonečna čekala až přijde, až zrovna bude mít náladu vstát před devátou, až se uráčí dostavit... Donekonečna jsem se vztekala a pak stejně čekala. Chyba, už to také vím, kniha mé myšlenky jen potvrdila.
Doporučuji všem hodným holkám. Už žádné čekání!

Kniha Prečo muži milujú potvory? v seznamech