Prečo si ma tu nechal? přehled

Prečo si ma tu nechal?
https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/401166/bmid_preco-si-ma-tu-nechal-XMz-401166.jpg 4 242 242

Jenna Grayová prežila to, čo nikto prežiť nechce. V jedno daždivé popoludnie sa synček vytrhne mame z ruky a uteká na cestu. Zrazí ho auto... Tragédia Jennu zničí. Aby vôbec prežila, presťahuje sa do vzdialeného kúta vetrom bičovaného Walesu a v prostej chalupe sa pokúša zabudnúť. Chce utiecť spomienke na smrť chlapčeka, zúfalo sa potrebuje spamätať a nechať za sebou celú minulosť. Zároveň sledujeme dvoch policajných vyšetrovateľov z Bristolu, ktorým smrť malého chlapca nedá pokoj. Sledujú stopy, jednu beznádejnejšiu ako druhú, a zisťujú, že ich to k sebe ťahá rovnako neodolateľne, ako ich fascinuje nepreniknuteľný prípad, plný nečakaných zvratov.... celý text

Literatura světová Romány Thrillery
Vydáno: , Lindeni

I Let You Go, 2014

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Prečo si ma tu nechal?. Přihlašte se a napište ho.

SimonaP
13.11.2024 4 z 5

Tak tohle byla hodně dobrá kniha, čtivě srozumitelně vyprávěné, SPOILER - v polovině zlom jak hrom, musela jsem si přečíst komentáře, jestli nejsem sama, kdo to celou dobu špatně chápal, s úlevou jsem zjistila, že opravdu nejsem jediná.

mataaskorice
21.08.2024 5 z 5

Knížka se četla skvěle. Není to nic extra náročného, čtenář si dovede dát jedna a jedna dohromady, ale čtivost se knížce upřít nedá, takže za mě ok.

Dandy1
29.07.2024 3 z 5

Četlo se to dobře. Bohužel nemám ráda, když vím předem, jak to dopadne.

Knižní novinky (10. týden)

03.03.2019

Kniha Prečo si ma tu nechal? v seznamech