Překlep a Škraloup přehled

Překlep a Škraloup
https://www.databazeknih.cz/img/books/31_/312774/bmid_preklep-a-skraloup-FdM-312774.jpg 5 128 128

Věděli jste, že věci stárnou? Stačí jen na chvilku nedávat pozor a z věci, která před chvíli zářila novotou, je starý, nepotřebný krám. Ale kdo za to může? Drobná stvoření, která mají veškeré stárnutí na starosti. Skřítek Překlep, jehož specialitou jsou chyby v knížkách, se jednoho dne vydá na dobrodružné putování k samotnému Zubu Času. Podaří se mu zastavit stárnutí? A kdo získá Křišťálový Prdlajs? A jakou roli v tom všem hraje mluvící hovnivál?... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Překlep a Škraloup. Přihlašte se a napište ho.

marketa3815
09.11.2024 4 z 5

Četla naše devítiletá dcera a celkem se jí to líbilo, jednu hvězdičku strhává, protože to není moc dobrodružné.

Nunee
18.04.2024 5 z 5

Jsem přemile překvapená, četla jsem se sedmiletým synem a moc jsme se bavili. Netradiční, zábavné, čtivé :-)
Jinými slovy - Pecka! Doporučuji!

Olg.mesi
08.02.2023 5 z 5

Skvělá kniha! Četla jsem s dcerami (8 a 10), líbily se velmi ilustrace. Některá slova/novotvary je třeba dovysvětlit. Myslím, že ne vše pochopily jako já, ale příběh si užily a pevně věří, že jim věci “ničí” entropíci.

Ocenění knihy (2)

2017 - Zlatá stuha (Literární část: Beletrie pro děti)
2017 - Magnesia Litera (Litera za knihu pro děti a mládež)

Kniha Překlep a Škraloup v seznamech