Překvapivý následník přehled

Překvapivý následník
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/547775/bmid_prekvapivy-naslednik.jpg 5 76 76

Kvůli skandálnímu chování příbuzných jsem se ze dne na den stal britským následníkem číslo jedna. Královský život však není žádné peříčko. Zmatené tradice, křiví přátelé, bulvár… a také pohledný premiér Oliver Hartwell, který z chudých poměrů vystoupal až na pozici nejmocnějšího muže v zemi. Jeho nevinné vzkazy plné podpory se však postupně mění v důvěrné rozhovory a překvapivé city…... celý text

Literatura světová Romány
Vydáno: ekniha , Fragment (ČR)

The Unlikely Heir, 2023

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Překvapivý následník. Přihlašte se a napište ho.

ivanaci
včera 4 z 5

Nevím co napsat, těžko uvěřitelný příběh, ale pohladil duši romatika ve mně. Když si ale vzpomenu na Alexovy oči z Červená, bílá a královsky modrá, tak asi dám přednost jí.

SimonaA.
předevčírem 5 z 5

Nevím proč mě po přečtení Kandidáta na přítele napadlo vzít do ruky další anglickou knihu. Ale nakonec jsem ráda, tohle byl vyšší level. Od začátku se to četlo dobře a plynule (opět nevím, zda je to knihou či překladem). Oba hrdinové byli sympaťáci už od první chvíle. Doufám, že od této spisovatelky bude u nás přeloženo vice knih.

veronika4618
21.11.2024 5 z 5

Stejně jako Červená, bílá a královsky modrá, i tato kniha mě velmi bavila. Byla vtipná, milá a chemie mezi hlavními hrdiny dobře fungovala. Byla jsem zvědavá, jak to dopadne a ve výsledku jsem byla spokojená, nemám knize co vytknout, možná jen, že občas mě mátla podoba fiktivní královny Katherine se skutečnou královnou Alžbětou, ale zároveň zde jinak byly skuteční královnini předci a historické postavy. Možná by knize neuškodilo, kdyby byla celá rodina fiktivní, ale je to jen malý detail, přes který se jde přenést a celou knihu si užít i tak.

Kouzlo polární záře, Krvavá spása a další knižní novinky (39. týden)

22.09.2024

Kniha Překvapivý následník v seznamech