Přes její mrtvolu přehled

Přes její mrtvolu
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/541916/bmid_pres-jeji-mrtvolu.jpg 4 24 24

Dědictví, které přichází s varováním. Život Ashley Brooksové se nevyvíjí zrovna podle plánu. Po letech pokusů prosadit se v Hollywoodu pořád čeká na svůj velký průlom. Když ji osud zavede do domu legendární castingové režisérky Louisy Lake Georgeové, myslí si Ashley, že se na ni konečně usmálo štěstí: nerudná stará režisérka totiž ví o castingu na neobsazenou roli. Začínající herečka jí ale ani nestihne poděkovat, protože druhý den je Louisa mrtvá. A hned poté čeká Ashley ještě větší šok – její nová známá všechno odkázala jí. Louisiny dospělé děti jsou ze situace ohromené a připravené za své peníze bojovat. Její synovec se naopak snaží hrát roli mírotvůrce, zatímco Ashley řeší, proč Louisa odkázala celé své jmění cizímu člověku – a jestli je správné si ho nechat. Brzy ovšem zjistí, že všichni včetně mrtvé ženy něco skrývají, a záhada se promění ve zběsilou snahu zjistit pravdu, než zemře někdo další.... celý text

Literatura světová Thrillery
Vydáno: ekniha , Vendeta

Over Her Dead Body, 2022

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Přes její mrtvolu. Přihlašte se a napište ho.

čef
02.10.2024 4 z 5

Autorka musela vynaložit všechnu svoji invenci, aby se dostala na tento počet stránek na knihu. Obsah je tak jednoduchý, že by se dal napsat tak na stránek 50. No, dokázala to a nebylo to zas až tak špatné. Je zde tajemství, překvapení na konec a zajímavé prostředí filmových castingů k tomu. To se musí hlavně děvčatům líbit.

Pavlína2019
08.09.2024 5 z 5

Paráda, bezva, skvělé! Ohromně jsem se bavila. Na každé čtení jsem se velice těšila. Prostě kniha podle mého gusta. Stejně jako autorčina první, výborně se mi četla. Prostě nemám co dodat. Velice dobře píše, popisuje okolí i osoby, samozřejmě i děj. Netrpělivě budu čekat další. A rozhodně všem doporučuji!

Fleur213
05.09.2024 3 z 5

Nebylo to špatné, ale některé vzpomínky a popisy byly zbytečně zdlouhavé. Postav bylo tak akorát. Co jsem nechápala, bylo jednání Jordana. Přišel mi příběhu téměř zbytečný. Každopádně je vidět, že se autorka od posledního románu vypsala. Četlo se to mnohem lépe, než Horší než smrt. Určitě jí dám do budoucna šanci.

Sluneční král, Ursulina a další knižní novinky (28. týden)

07.07.2024

Kniha Přes její mrtvolu v seznamech

2023  81%Horší než smrt
2024  83%Přes její mrtvolu