Přestaňte řešit h*vna přehled

Přestaňte řešit h*vna
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/543656/bmid_prestante-resit-h-vna.png 3 63 63

Audiokniha Přestaňte řešit h*vna – Neničte sami sebe a vezměte život zpět do vlastních rukou. Autor Gary John Bishop, čte Pavel Nečas. DOSTAŇTE SE ZE SEVŘENÍ VEPSANÝCH VZORCŮ CHOVÁNÍ A BUĎTE MAXIMÁLNĚ EFEKTIVNÍ Stále opakujete stejné chyby? Nejste schopni ušetřit peníze? Nebaví vás vaše práce? Ničíte si svůj život? Přestaňte řešit h*vna (máme na mysli knihu) je právě pro vás!... celý text

Literatura světová Literatura naučná Osobní rozvoj a styl
Vydáno: audiokniha , Progres Guru

Stop Doing That Shit, 2019

Interpreti: Pavel Nečas

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Přestaňte řešit h*vna. Přihlašte se a napište ho.

martinka.cz1
25.11.2024 2 z 5

Na knížku jsem se těšila, ale asi jsem od ní čekala víc. Prakticky mi nic moc nového nepředala.

Peťula91
19.06.2024 2 z 5

Bohužel jsem si z knihy moc užitečných rad a informací neodnesla. Souhlasím s komentářem níže, že autorův styl připomínal lehkou agresivitu jistých prodejců.

Emik87
14.02.2024 2 z 5

Za mě kniha nic moc. Chvílemi mi styl přišel stejně agresivní jako prodejců "Šmejdů".

Knižní novinky (38. týden)

13.09.2020

Když se oddáváte pomlouvání, proměňujete se na člověka, kterého uspokojuje shazovat druhé.

Kniha Přestaňte řešit h*vna v seznamech

2019  73%Odse*te se
2020  62%Přestaňte řešit h*vna