Prezident – dvadsať dní na prežitie přehled

Prezident – dvadsať dní na prežitie
https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/479978/bmid_prezident-dvadsat-dni-na-prezitie-4ti-479978.png 2 10 10

Kniha Prezident – Dvadsať dní na prežite opisuje strhujúci súboj novozvoleného prezidenta s premiérom, ktorého prezidentské ambície ostali nenaplnené. Politický triler sa odohráva na pozadí vzrastajúceho napätia a vypuknutej vojny medzi Ruskom a Ukrajinou. Vzájomný konflikt medzi premiérom, ktorý túži ovládať krajinu, a prezidentom narastá a vyústi až do tragédie. Autor v knihe využíva svoje osobné skúsenosti a poskytuje prekvapivé detaily z politického, ale aj osobného života hlavy štátu.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Prezident – dvadsať dní na prežitie. Přihlašte se a napište ho.

dusan27
24.04.2023 4 z 5

Až na ten kovbojský koniec to bolo výrazne lepšie ako som čakal. :)

lusila
11.11.2021 4 z 5

Ak niekto očakáva , že v tomto fiktívnom príbehu nájde bývalého prezidenta-autora, bude sklamaný. Toto nie je autobiografia, je to fiktívny príbeh z prostredia prezidenta ako takého. Nájdete tam ako sa dodržiava protokol, ako jedná prezident, s kým sa radí a určité možné scenáre politických "hier". Mne skôr vadilo používanie zdrobnenín krstných mien dospelých postáv. A že sa jedná o fikciu, to spoznáte v závere knihy.

24blackman
25.10.2021 odpad!

Prečítal som asi 20 strán a stačilo.. Napriek tomu, že autor mi bol ako politik vždy blízky, tak toto "dielo" sa pri všetkej úcte fakt nedalo čítať..

Knižní novinky (39. týden)

26.09.2021

Kniha Prezident – dvadsať dní na prežitie v seznamech