Prežijú piati přehled

Prežijú piati
https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/519597/bmid_preziju-piati-Pp2-519597.jpg 4 147 147

Nový napínavý thriller od autorky bestsellerovej série Ako nájsť vraha! Osem hodín. Šesť priateľov. Jeden snajper...Nový napínavý thriller od autorky bestsellerovej série Ako nájsť vraha! Osem hodín. Šesť priateľov. Jeden snajper... Osemnásťročná Red cestuje s priateľmi karavanom na jarné prázdniny, ktoré chcú stráviť s ostatnými spolužiakmi na pláži. Majú pred sebou dlhú cestu, dobrá nálada im však nechýba. Vydrží im, až kým sa im odrazu nepokazí karavan. Sú uprostred ničoho, nemajú mobilný signál a široko-ďaleko niet nikoho, kto by im dokázal pomôcť. Prestrelené pneumatiky sú však jasným dôkazom, že nejde o náhodu. Z tmy ich sleduje snajper a ten presne vie, kto sa nachádza v karavane. Jeden zo skupinky priateľov pozná tajomstvo, pre ktoré je ostreľovač ochotnýzabíjať. Začína sa hra na mačku a myš, priatelia sa zúfalo snažia zohnať pomoc a zistiť, o koho z nich snajperovi ide. V stiesnenom, klaustrofobickom priestore karavanu sa dostávajú na povrch hlboko pochované tajomstvá a napätie sa stupňuje na neúnosnú mieru. Túto noc neprežijú všetci.... celý text

Literatura světová Thrillery
Vydáno: , Slovart (SK)

Five Survive, 2022

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Prežijú piati. Přihlašte se a napište ho.

Netae
07.03.2025 4.5 z 5

Obracela jsem stránky jak šílená, abych se dozvěděla, jak to dopadne. Rozehrát děj na takto omezené ploše jakou je karavan a udržet ho dostatečně napínavý není vůbec jednoduché. Autorce se podařilo na jedničku.

Chmelda1975
15.02.2025 5 z 5

Vůbec bych neřekla, že je tato kniha určena pro Adult,mně je 3x tolik a nemohla jsem se od knihy odtrhnout, opravdu doporučuju, kdo máte rád napínavé knížky, tahle je pro vás

Architetka
13.02.2025 3.5 z 5

Taková YA verze staré dobré Agathy Christie a jejích Deseti malých černoušků. Princip je stejný - skupina lidí (tady studentů) je uzavřená na opuštěném místě, bez možnosti uniknout, ve smrtelném ohrožení. Pod tlakem se projeví pravý charakter každého z přátel, vyjeví se mnohá ošklivá tajemství...
Holly Jackson umí výborně vygradovat napětí, popsat tíseň a hrůzu, kterou skupina studentů ve ztraceném karavanu prožila. Bohužel, samotná zápletka a motiv jsou trochu slabé a nevěrohodné, chování a činy (hlavně těch důležitých postav) nelogické.

Rebel, Samotářka a další knižní novinky (16. týden)

14.04.2024

Kniha Prežijú piati v seznamech