Přežila jsem Tinder přehled

Přežila jsem Tinder
https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/522915/bmid_prezila-jsem-tinder-65095737a19b5.jpg 3 48 48

Úsměvné historky z Tinderu i hlubší zamyšlení nad moderním způsobem seznamování a vztahy samotnými. Patříte mezi nevyléčitelné romantiky, kteří hledají lásku na celý život, a používáte Tinder? Právě jste nasedli na horskou dráhu, která vás proveze domem hrůzy, štěstí, naděje, apatie i lásky. Autorka to zažila na vlastní kůži a tohle je její Tinder příběh se vším, co k tomu patří: Jak se můžeme v dnešní době seznámit? Jak druhého na Tinderu oslovit? Jak přežít otřesná setkání? Kdy začíná vztah? Může žena požádat o ruku muže? A další témata spojená s hledáním partnera ve 21. století.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Přežila jsem Tinder. Přihlašte se a napište ho.

Damonka12
14.12.2024 3.5 z 5

U příběhů jsem se skvěle pobavila i zamyslela. Můžu jen doporučit, ať už sami máte s Tinderem zkušenosti nebo ne.

Áňa 998
09.10.2024 3 z 5

Knihu Přežila jsem tinder jsem si šetřila na nějaké smutnější období a to v září přišlo. Potřebovala jsem něco, u čeho se zasměju, zavrtím hlavou a bude mi líp. Dala jsem se tedy do čtení.
Moje očekávání se splnila částečně. Než jsem potkala současného přítele, měla jsem právě Tinder a na několik schůzek vyrazila, takže mi jeho prostředí bylo docela známé. Musím říct, že každá ze schůzek skončila kafem a nikdy ten člověk nebyl takový, jako po zprávách. Zklamáníčko, mrzeníčko, mohla bych vyprávět! Ale nakonec to dopadlo nejlíp, a vyšlo u nás staré dobré seznámení v hospodě!
To už se moc často nevidí a proto chápu, že někdo zkusí seznamovací appky. A úplně chápu, že tak vznikají i knihy!
Autorka nás ve své knize seznamuje se svým Tinder příběhem, a taky čtenářům trochu radí, co s tímhle novodobým dohazovačem. Kniha je napsaná čtivě, strávila jsem s ní jedno odpoledne.
Doufala jsem, že se u ní trochu více nasměju. Knihy s podobným tématem jsem už četla, takže jsem měla nějakou laťku. Ale pokud jste v pozici pole neoraného, co se týká online randění, je tohle super startovač!
Kromě úsměvných historek mě i několik míst v knize donutila k zamyšlení, proč se randění tak změnilo. Proč je to tak těžké, s někým se seznámit. Tohle je kromě životního příběhu i skvělá příručka, která by mohla trochu pomoci!
Přežila jsem tinder je milá jednohubka, která vás pobaví, ale i přiměje se trochu zamyslet. Myslela jsem sice, že se více pobavím, ale tři hvězdičky jsou zasloužené!

attila1
08.09.2024 3 z 5

Jednohubka na dovolenou. Podle komentářů známých osobností na začátku knihy jsem čekala,že se více zasměji. A to se nestalo,ale jako odpočinkové čtení na dovču ok.

Čas lovu, Naše vina a další knižní novinky (43. týden)

22.10.2023

Kniha Přežila jsem Tinder v seznamech