Priateľky přehled

Priateľky https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/355988/bmid_priatelky-p3O-355988.jpg 4 189 189

Tri ženy – Hana, Marta, Táňa. Tri priateľky – tri osudy, ktoré spája túžba po sebanaplnení a zmysluplnom živote. Hľadajú samy seba a popritom čosi strácajú a iné zasa nachádzajú, trápia sa aj tešia, jednoducho si so sebou vláčia balíček života naplnený rôznorodou zmesou. A, samozrejme, aj plný zvratov a prekvapení. Dúfam, že budete túto knihu čítať s láskou, pretože ja som ju s láskou písala. Obľúbila som si všetky tri ženy a ťažko sa mi s nimi lúčilo. Podľa mňa sú skvelé aj so svojimi chybami. Napokon, kto z nás ich nemá?... celý text

Romány
Vydáno: , Ikar (SK)
více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Priateľky. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (57)

Aneleh
23.04.2023 5 z 5

Knihy o vztazích mě prostě baví a jelikož vím, že v tom mě nikdy tato autorka nezklame, vždy sáhnu po její knize, když si potřebuji trochu odpočinout od thrillerů a jiných složitějších knih. Tento další její příběh se mi četl opět lehce, zvládla jsem ho za jedno deštivé odpoledne a báječně jsem si odpočinula. Někdy jsem s jednáním některé z hrdinek nesouhlasila nebo mi přišlo trochu až neuvěřitelné, ale to v tomto druhu knížek nehraje až tak zásadní roli. Důležitý je ten relax a naděje, kterou vám svým vždy pozitivním závěrem přinesou.

simca9342
04.03.2023 5 z 5

"Čas se ztrácet nesmí, čas musíš držet pevně v rukou , jinak ti uteče. "

Nebyl to jen čas, ale manžel jedné z postav dalšího románu. Setkání u zubaře (manžela Táni) se stane snad osudovým pro tři ženy, budoucí kamarádky. Táňa, Marta a Hana. Jsou ve věku, kdy by si měly užívat života, ale okolnosti to chtějí jinak a každá si projde těžkou životní vztahovou zkouškou.


Lenka339
09.11.2022 3 z 5

Pohodová kniha, rychle přečteno.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knihománie odstartovala...

27.10.2017


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Priateľky v seznamech

v Přečtených318x
ve Čtenářské výzvě62x
v Doporučených5x
v Knihotéce98x
v Chystám se číst54x
v Chci si koupit2x
v dalších seznamech2x