Příběh nesmrtelných poutníků přehled
Zdeněk Pokorný
V roce 1977 dvojice kosmických sond Voyager opustila Zemi, aby prozkoumaly plynné planety Jupiter a Saturn, sonda Voyager 2 také Uran a Neptun. I přes jejich věk jsou tito vesmírní poutníci stále funkční a nedávno překročili hranici naší sluneční soustavy. Kniha popisuje vznik sond, jejich start a příběh cesty kolem planet k neznámým světům.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Příběh nesmrtelných poutníků. Přihlašte se a napište ho.
![Diegina Diegina](https://www.databazeknih.cz/img/users/18_/189777/m_189777-AfY.jpg?v=1494412057)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
Moc pěkná kniha obsahem, ale ten, kdo vymyslel tu šílenou kombinaci barevného papíru a barevného textu by zasloužil vytahat za uši. Četlo se mi to kvůli tomu strašně špatně:/
![Andy_cz Andy_cz](https://www.databazeknih.cz/img/users/17_/172126/m_172126-4rR.jpg?v=1483620576)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Kdo si při čtení nezperzonifikoval obě úžasné sondy, není podle mě člověk :-). Krásně, poutavě a velmi zajímavě napsaná kniha i pro nečistokrevné fanoušky kosmonautiky.
Kniha Příběh nesmrtelných poutníků v seznamech
v Mé knihovně | 8x |
1988 | ![]() |
2005 | ![]() |
1996 | ![]() |
1995 | ![]() |
2005 | ![]() |
No, fyzika, co za tím vším stojí, to je nářez. Tak jako tak, je zajímavé porovnat aktuální stav obou "poutníků" s autorovou tehdejší předpovědí (1995).