Příběhy jako klíč k dětské duši přehled
Nossrat Peseschkian
Nossrat Peseschkian je zakladatelem pozitvní terapie, která zdůrazňuje přístup, jenž nestaví do popředí zájmu porucha a těžkosti v životě dítěte a ve výchově, ale snaží se především rozvíjetjiž existující schopnosti dítěte a potenciál k jeho růstu a samostatnosti. Ovivněn svým orientálním původem, důvěřuje v uzdravující sílu příběhů a vyprávění, která - ať již klasickéči novější - se mohou stát přirozenou pomocí v obtížných situacích. ve své knize Příběhy jako klíč k dětské duši nabízí řadu drobných vyprávění, která se pro rodiče, učitele, ale i terapeuty mohou stát východiskem k tomu, jak porozumět duši dítěte a počovat o ni.... celý text
Literatura naučná Psychologie a pedagogika
Vydáno: 1999 , PortálOriginální název:
Der nackte Kaiser, 1997
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Příběhy jako klíč k dětské duši. Přihlašte se a napište ho.
Kniha Příběhy jako klíč k dětské duši v seznamech
psychologie psychoterapie dětství výchova narativita biblioterapie iránská literatura dětská psychologie
1996 | Kupec a papoušek |
1999 | Příběhy jako klíč k dětské duši |
2001 | Psychoterapie v každodenním životě |
1995 | Partnerské vztahy - 33 a jeden způsob jak žít ve dvou |
Knížku jsem četla vlekle (skoro 4 roky). Byla úžasná, ale z důvodu nedostatku času je to zcela normální. Dala bych 6 hvězd, ale musím použít to co tady je :))