Příběhy, které vás nenechají spát přehled

Příběhy, které vás nenechají spát
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/545456/bmid_pribehy-ktere-vas-nenechaji-spat.jpg 5 4 4

Amélie při úklidu babiččiny půdy narazí na knihu se zajímavým názvem: Příběhy, které vás nenechají spát. Vypadá to, že jde o výpůjčku z místní knihovny, ale když ji tam Amélie donese, dozví se, že kniha tam nikdy nepatřila. Ze zvědavosti ji otevře a pustí se do čtení příběhů o podivných událostech v okolních městech, o hrůzostrašných narozeninových oslavách, oživlých dýňových liánách a prokletých tarotových balíčcích. V každém z příběhů figuruje rodina čarodějnic. A čarodějnice, jak každý ví, na sebe mohou vzít jakoukoli podobu…... celý text

Literatura světová Horory Povídky
Vydáno: , Pikola

Tales to Keep You Up at Night, 2022

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Příběhy, které vás nenechají spát. Přihlašte se a napište ho.

bee88maja
19.01.2025 4.5 z 5

Tohle je knížka pro děti 10+? Vážně? Asi se doba trošičku posunula, ale za mne to bylo teda děsivé až až. Asi mám bujnou fantazii, a číst tyto příběhy na noční nebyl nejlepší nápad. :) Za mne název knihy vystihuje mou reakci po jejim přečtení.

Asi se ozvalo mé vnitřní dítě, které se bojí každého šramocení, každého poryvu větru, každého odrazu ve skle.
A přisuzuje tomu všemu skryté odůvodnění, děsivé odůvodnění, čarodějnické odůvodnění...

Brr... :)

Beatnice
12.01.2025 5 z 5

Kniha obsahuje několik strasidelnych příběhu, které díky mezipribehum vytváří jednotný celek. Trochu se kniha zaměřuje na pátrání po zmizele babicce, částečně je zaměřená na děsivé příběhy. Celkově je to zajímavá kniha.

Varjohukka
29.10.2024 5 z 5

Opět fajn strašidelná kniha pro mladší čtenáře, u které mi okamžitě v hlavě vyskočily vzpomínky na mé v dětství a mládí oblíbené Stopy hrůzy.

Atmosférou se Příběhy, které vás nenechají spát přesně hodí k blížícímu se svátku Halloweenu. V tomto období si vždy ráda přečtu nějakou tu strašidelnou záležitost a nevadí, že už dávno nejsem cílová skupina.

Oheň v těle, Hlubiny a další knižní novinky (42. týden)

13.10.2024

Kniha Příběhy, které vás nenechají spát v seznamech

v Mé knihovně14x

Autorovy knížky