Příběhy o prasátku Peppě přehled
Neville Astley
Čtyři veselé příběhy o rodině prasátek na motivy televizního seriálu. Peppa je malá prasečí holčička. S rodiči, bratříčkem Tomem, babičkou a dědečkem a spoustou kamarádů zažívá veselé příběhy. Pojďte si teď s námi přečíst o návštěvě dědečkovy zeleninové zahrádky, o maminčině rozbitém počítači, o koupání v bazénu a recyklování. Obsahuje tyto příběhy: Malá zvířátka -- Rozbitý počítač -- Peppa v bazénu -- Třídíme odpad.... celý text
Pro děti a mládež Příběhy
Vydáno: 2022 , Alicanto (Egmont ČR)Originální název:
Peppa Pig: Tiny Creatures, Family Computer, Swimming, Recycling
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Příběhy o prasátku Peppě. Přihlašte se a napište ho.
Dobrý den,
jsem redaktorka knížek o Peppě a narazila jsem na vaše komentáře. Díky, jsem ráda, že se Peppa stále líbí. Chtěla bych vysvětlit, že knihy patřící licensorovi, u Peppy je to Hasbro, podléhají přísnému schvalování a nesmí se v nich měnit nic. Proto zůstaly kontejnery v britských barvách. Děti ale asi chápou, že Peppa žije jinde. Přeji hodně pěkných zážitků nad knížkami.
Dcera Peppu miluje, ale teda příběh o třídění měl být předělaný na naši situaci, takhle to bude děti jenom mást.
Kniha Příběhy o prasátku Peppě v seznamech
2014 | Prasátko Peppa a její dobrodružství |
2013 | Příběhy o Prasátku Peppě |
2013 | Zoubková víla |
2016 | Nová dobrodružství prasátka Peppy |
2014 | Příběhy o prasátku Peppě 2 |
U dětí velmi oblíbená knížka (4,5 a 2 roky). Čtyřti příběhy věrně kopírují televizní verzi. Obrázky jsou přes celou stránku, barevné a typické pro Peppu.
Text se dobře čte, je přiměřeně krátký, ale nic podstatného nevynechává.
Třídění odpadu vůbec nevnímáme jako problém. Prostě jsme si to s dětmi vyvsvětlili.