Příběhy psa Conana přehled

Příběhy psa Conana
https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/512614/bmid_pribehy-psa-conana-640a2c7fdf273.jpg 5 1 1

Pravdivý příběh skutečného psa a jeho rodiny. Pořídit si nebojácné štěně velkého knírače a dát mu jméno Conan – to skoro samo o sobě předurčuje, že se budou dít pořádné věci . Když se pro něj rodina rozhodla a přivezla si ho domů, začalo pro všechny období radostí a útrap psího života. Jak to zvládli? To se dozvíte v příbězích, které se před Vámi právě otevírají. Hrdinou příběhů je pes Conan – přátelský, ochranitelský, věrný, ale také poťouchlý, rošťácký a překypující energií. Jakmile přijel Conan do svého nového domova, nestačili se všichni divit – jak úžasně hraje s dětmi fotbal, jak vynalézavý je při strašení poštovní doručovatelky nebo jak obratně překonává všechny překážky, aby se mohl toulat po okolí. Páníčkové na něj nedají dopustit a s velkou láskou i pochopením líčí Conanovy veselé kousky i dojemné chvíle z jeho nemoci a stáří. Život s „nej psem na světě“ je totiž pořádná legrace. Kniha je vhodná jako odpočinkové čtení pro čtenáře všech věkových kategorií.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Příběhy psa Conana. Přihlašte se a napište ho.

Vendy225
23.08.2023 5 z 5

Milá knížka o jedné rodině s velkým kníračem. Popisuje dobrodružství a lotroviny Conana. Kniha pro pousmání, zasmání i trochu slziček na konci.

Kniha Příběhy psa Conana v seznamech

psi