Podlý únos Hanibala přehled
Harald Tonollo
Příběhy rodiny Smrtičovy série
Miniteriér Hannibal je unesen a únosce jako výkupné požaduje knihu Magia. Děti si uvědomí, že kniha musí být cenná, když o ni někdo tolik stojí, že riskuje trest za únos – i když jde jen o psa. Děti se rozhodnou, že knihy najdou a únosce přelstí... -- zdroj: www.legie.info --
Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: 2013 , Knižní klubOriginální název:
Der fiese Fall des Hannibal
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Podlý únos Hanibala. Přihlašte se a napište ho.
Pěkná kniha,četla jsem i první díl a i tato kniha mě utvrdila v tom,že si přečtu i další díly z této série.
Tuhle knihu jsem četla nedávno a moc mě bavila. Měla jsem ji přečtenou za pár hodin a myslím, že skvělé čtení :-). Doporučuji.
Kniha Podlý únos Hanibala v seznamech
2012 | Temné dědictví |
2015 | Příšerní sousedi |
2013 | Podlý únos Hanibala |
2015 | Doktor kuje pikle |
2013 | Ukrutná dovolená |
Dcera nedala jinak, než že si musím přečíst těchto 6 knih, které tvoří sérii o velmi zvláštní rodině Smrtičových. Dcerka byla nadšená a já jsem také. Příběhy pojednávají o čarodějnické rodině majitele pohřebního ústavu a jsou vskutku originální. Vřele doporučuji dětem, které mají rády černý humor a komu nevadí občas trochu nechutné detaily, které souvisí s tím, že Smrtičovi prostě nejsou normální rodina. Věkovou kategorii bych viděla cca 9-11 let, ale to je opravdu velmi individuální