Našiel sa zajačik přehled
Jill Hucklesby
Příběhy se šťastným koncem / Zvierací záchranári série
Malá Sára nájde pri ceste vyhodenú škatuľu s malým zajačikom. Otecko zavolá zvieracím záchranárom, ktorí si poňho prídu. Opusteného chlpáčika prezrú a odvezú na miestnu záchrannú stanicu. Sára po návšteve záchranárskeho centra zorganizuje v škole charitatívnu akciu, aby vyzbierala peniaze pre tamojších zverencov. Nájdený zajačik Mafi ju očarí a Sára už nemyslí na nič iné. Podarí sa jej presvedčiť rodičov, aby si ho vzali domov? Krásny príbeh o ľuďoch s dobrým srdcom, ktorí pomáhajú zachraňovať zvieratká, je napísaný podľa skutočnej udalosti.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Našiel sa zajačik. Přihlašte se a napište ho.
Knižku som kúpila 8-ročnej slečne a pred darovaním som si ju zo zvedavosti prečítala. Je to naozaj krásny a zaujímavý príbeh, páči sa mi, že je podľa skutočnosti. Veľmi príjemné a jednoduché čítanie, ako stvorené pre milovníkov zvierat. Verím, že aj ostatné časti sú podobnej kvality, no zajačika som vybrala lebo sama mám doma zajkov :)
Všechny příběhy se šťastným koncem se točí kolem záchrany nebohého zvířátka. Jinak tomu nebylo ani v téhle o králíčkovi. Příjemné večerní čtení, klukům se líbila, zvládnou i 2há 3tí třída sami. Můžeme doporučit.
Kniha Našiel sa zajačik v seznamech
2014 | Ztracený ježeček |
2015 | Osamělý králíček |
2017 | Zvierací záchranári 1 (BOX) |
2017 | Zvierací záchranári 2 (BOX) |
Pro malé čtenáře jako dělané. My jsme knihu využili k čtení před spaním, nebo jako námět pro hlasovou zprávu, když je někdo z nás mimo domov. Kniha obsahuje i ilustrace. Milé dílo.