Příběhy z autobusu: Ukončete nástup a jedééém! přehled
Oto Burger
Příští stanice: dobrá nálada. Historky pohodového autobusáka. Pražský dopravní podnik zaměstnává tisíce řidičů, ale Oto Burger je jen jeden. Tenhle autobusák s pozorovacím talentem od pánaboha má v zásobě víc historek než drobných na vrácení. Tak si nastupte a začtěte se do malebných mikropovídek, které vám vyčarují úsměv na tváři. Potkáte zástupy svérázných cestujících, zafilozofujete si v dopravních zácpách a odhalíte tajemství ceníku jízdného. Někdy to bude drncat, ale nakonec vždycky zdárně dorazíte do cíle. Otevřete si pytlík hašlerek a s chutí do toho!... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Příběhy z autobusu: Ukončete nástup a jedééém!. Přihlašte se a napište ho.
Otu sleduju na facebooku a tam mě jeho příběhy baví, proto jsem si i pořídila knihu. Nicméně jak se říká, čeho je moc, toho je příliš. Knihu jsem četla opravdu dlouho, nemohla jsem se k ní dokopat. Příběhy jsou vtipné, o tom žádná, ale asi mi stačí vždycky jeden odstavec na facebooku jednou za čas.
Přiznávám se! Tohle epizodní vyprávění (ačkoli skvělé a vtipné) není pro mě. Ráda si přečtu dvě tři historky někde na webu, ale takhle v kuse to pro mě prostě ztrácí ten šmrnc. Navzdory tomu hodnotím vysoko. Jsou to totiž opravdu velmi zábavné historky.
Pozlacená, Všemi smysly a další knižní novinky (30. týden)
21.07.2024
Kniha Příběhy z autobusu: Ukončete nástup a jedééém! v seznamech
v Mé knihovně | 11x |
Na FB mě Otovy příběhy hodně zaujaly a dost se u nich směju, ale takhle poskládané v knížce jakoby to pro mě najednou trochu ztratilo kouzlo. Někdy se mi humor zdál až trochu na sílu, ale na druhou stranu, dozvědět se věci ze zákulisí řidiče autobusu bylo moc prima.