Kľúče od väzenia démonov přehled
Brandon Mull
Příběhy z kouzelné obory / Fablehaven série
< 5. díl
Sfinga, vodca Spoločenstva večernice, strávil celé stáročia snovaním nebezpečných plánov a teraz sa vydáva po stopách posledných artefaktov, ktoré potrebuje, aby otvoril obávané väzenie démonov Zzyzx. Kendra, Seth a ďalší Rytieri úsvitu sa zo všetkých síl usilujú prekaziť jeho úmysly, a tak putujú za artefaktmi do tajných exotických rezervácií. Teraz ide naozaj o všetko!... celý text
Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: 2012 , Fortuna Libri (ČR)Originální název:
Keys to the demon prison, 2010
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kľúče od väzenia démonov. Přihlašte se a napište ho.
Tahle série je prostě nejlepší ❤❤❤
I když se mi asi nejvíc líbily první tři díly, tenhle byl taky skvělý ❤ Od začátku do konce byl plný akce a napětí, nové postavy byly taky super - i když Bracken byl trochu taková Mary Sue, ale... byl prostě skvělý. Co mi ale přišlo vážně divné byl jeho vztah s Kendrou - v podstatě se jednou bavili, pak tam o nich pár stránek nic moc není a najednou se tváří jako love couple? Jako pardon, ale nechybí tam něco? :D
Každopádně to bylo naprosto boží a vážně mě mrzí, že už je to konec (když nepočítám Dragonwatch... :D). Dokonce i na tu slovenštinu jsem si pak úplně zvykla a už mi ani ty rozhovory nezněly směšně :'D ❤
Zuzkaasheltie
pokračování existuje jako úplně nová série s názvem Dragonwatch bohužel zatím jen v angličtině
Kniha Kľúče od väzenia démonov v seznamech
2015 | Zrození hrdinů |
2010 | Lesohrad |