Příběhy zraněné duše: z deníku psychoterapeutky přehled

Příběhy zraněné duše: z deníku psychoterapeutky
https://www.databazeknih.cz/img/books/22_/227559/bmid_pribehy-zranene-duse-z-deniku-psych-227559.jpg 4 21 21

Tato kniha nás zavede do složitých životních osudů a krizí, které autorka pomáhá jako psychoterapeutka řešit - a snad pro nás bude inspirací a zamyšlením nejen nad vlastními bolestmi, ale i nad složitostí života, se kterou se potýká mnoho rodin i jedinců ve vašem okolí.

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Příběhy zraněné duše: z deníku psychoterapeutky. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (8)

hermína14
25.10.2021 3 z 5

Témata strhující, leč příběhy placaté a styl dětinský...naštěstí si nad nimi přemýšlet můžeme pak sami; to knihu pro mě zachránilo.

Eremites
07.08.2020 2 z 5

Se vší úctou k paní Peterové (které si vážím jako člověka), tohle se opravdu nepovedlo.

Navnaděna titulem knihy jsem čekala pohled "z druhé strany", pohled psycholožky na své klienty a jejich problémy, nějaké postřehy, úvahy, zamyšlení, prostě cokoliv zajímavého z této profese. Dostalo se mi několika "příběhů" ( to snad ani nebyly příběhy, pouze klišovité šablonovité náčrty), které více než cokoliv jiného připomínaly slohovou práci žákyně základní školy (případně poněkud méně nadané žákyně školy střední).

Mohu jen doufat, že autorka je mnohem lepší psycholožkou než spisovatelkou.


Kristyna1712
18.07.2020 3 z 5

Několik krátkých více či méně povedených příběhů s otevřeným koncem. Některé příběhy byly opravdu zajímavé a i při své krátkosti mě kupodivu dokázaly vtáhnout do děje, některé však byly méně povedené. I tak si myslím, že stojí za přečtení, protože donutí zapřemýšlet nad mnoha věcmi a nabízí i jiný úhel pohledu než na který je člověk zvyklý.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Příběhy zraněné duše: z deníku psychoterapeutky v seznamech

v Přečtených33x
ve Čtenářské výzvě8x
v Doporučených2x
v Chystám se číst9x
v Chci si koupit3x