Príď sa so mnou rozlúčiť přehled

Príď sa so mnou rozlúčiť
https://www.databazeknih.cz/img/books/25_/259973/bmid_prid-sa-so-mnou-rozlucit-Yzn-259973.jpg 4 367 367

Dojímavý príbeh, ktorý navždy zmení vaše vnímanie života a smrti Smrť je všade okolo nás, no my jej nevenujeme dostatočnú pozornosť dovtedy, kým sa nás priamo nedotýka... Kedysi bola Lexie naozaj šťastná – mala skvelého priateľa, chápavých rodičov a pohodového brata, s ktorým si vždy užila kopec zábavy a za každých okolností sa naňho mohla spoľahnúť. Patrila medzi najlepšie študentky a nechýbali jej ani kamaráti s podobnými záujmami. Všetko jednoducho klapalo. Teraz je z nej však len dievča, ktorého brat je mŕtvy. Lexie sa snaží dať svojmu životu po smrti nový zmysel, no len ťažko sa jej darí prehrýzať sa vlastným smútkom a výčitkami. Napokon však objaví odkaz, ktorý Ty po sebe zanechal a ktorý by azda všetkým jeho blízkym mohol pomôcť urobiť krok ďalej. Od autorky obľúbenej série Nadpozemská.... celý text

Pro děti a mládež Dívčí romány
Vydáno: , CooBoo

The Last Time We Say Goodbye, 2015

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Príď sa so mnou rozlúčiť. Přihlašte se a napište ho.

uzivatel83509
29.10.2024 5 z 5

(SPOILER) Kniha mě zasáhla víc, než jsem čekala. Smutný příběh Lex, která se vyrovnává s tím, že její mladší brácha spáchal sebevraždu. Vyčítá si, že ignorovala smsku od něj a pak už bylo pozdě. Začne psát deník a vzpomíná... život jde ale dál. Postupem se čtenáři odkrývá celý příběh a všechny Tylerovy činy - nejen ten den.. Příběh, místy natahovaný, nutí čtenáře číst dál a dál. Konec jsem přečetla jedním dechem a obrečela ho. O Damiana jsem se fakt bála. Jediná věc k dobru, že Tyler nenechal rodinu, aby ho našla, ale aspoň zavolal 911 :-(
Když je člověk, po dočtení nějaké knihy, plný emocí a tečou mu po tváři slzy, můžeme o knize říct, že byla dobrá, ne?
- Nikdy v životě se nevzdávej! I když si myslíš, že jsi prohrál. Protože skutečně prohraješ až tehdy, když to vzdáš!

Ivka14
28.10.2024 3 z 5

Všechny knihy o sebevraždě se vás nějakým způsobem dotknou. Je nemožné, aby to neudělali, pokud nemáte srdce. Bohužel většina téhle knihy byla nudná a prostě mě moc nezaujala.

Okamžik, který to pro mě změnil, byl, když zmapovala Tylerovy činy v den, kdy to udělal. To mě zasáhlo. Přála bych si, ale aby se celá kniha podobala spíše konci, ale konec celkový dojem knihy nezachránil.

sidonka
23.10.2024 5 z 5

Tak takhle silný příběh jsem v kategorii dívčí romány nečekala, bylo to čtivé, ale neskutečně smutné, ještě když hlavní téma příběhu je podle skutečnosti

Chybíš mi. Vždycky mi budeš chybět.“

,,Chybíš mi. Vždycky mi budeš chybět.“

,,Je hezké přemýšlet o budoucnosti jako o něčem, co nebude úplně v háji.“

Kniha Príď sa so mnou rozlúčiť v seznamech