Přijede dědeček! Obrázková etiketa pro nejmenší přehled
Ladislav Špaček
Etiketa pro nejmenší Užijte si den s dědečkem a Viktorkou! Pomocí tohoto leporela, které doplňuje oblíbenou knižní sérii Dědečku, vyprávěj, dětem snadno vysvětlíte, jak vycházíme s ostatními dětmi na hřišti, jak se chováme na vycházce, v obchodě, v rodině. Kniha vede k návykům dětské etikety, jako je zdravení, používání prosím a děkuji, neopomene ani hygienu, úklid hraček a oblečení, vede děti k samostatnosti a sebeobsluze.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Přijede dědeček! Obrázková etiketa pro nejmenší. Přihlašte se a napište ho.
Ježíšek mi nadělil celou sérii knížek pro dědečka. Jak doopravdy na děti funguje, to zjistím až později. Za mě konstatuji, že knížka je po všech stránkách pěkná, tak jí dávám plný počet hvězdiček.
P.S. Asi bych byl autorem pokárán, ale přečetl jsem si ji při snídani :-)
Kniha Přijede dědeček! Obrázková etiketa pro nejmenší v seznamech
2012 | Dědečku, vyprávěj - etiketa pro kluky a holčičky od tří let |
2014 | Tereza – Etiketa pro dívky |
2012 | Deset let s Václavem Havlem |
2017 | Etiketa - Moderní etiketa pro každého |
2005 | Velká kniha etikety |
Etiketa pro nejmenší. Na jednom dnu ze života čtyřčlenné rodiny se nejmenší děti učí, co je v chování správné, a co ne. U jednotlivých obrázků najdou rodiče určitě i další příklady, které nejsou uvedeny textem. Uvědomila jsem si, jak se vytrácí společné stolování v rodinách, které by nebylo rušené mobilními telefony ani jinou činností. Když byly naše děti malé, byla to chvíle společného prožívání a rozhovorů.