Příliš divoká zem: Obleva přehled
Ladislav Klimeš
Příliš divoká zem série
Obleva začíná přesně tam, kde Zimní válka skončila. Čáslavské komando je rozprášené, Anderson dorazil i s posilami a démonická Zmije se představuje v plné síle. Každý účastník téhle občanské války podniká vlastní cestu za svým osobním cílem. Dlouhá, vleklá válka se pomalu ubírá ke svému konci s nejasným vítězem. Pouze jedna věc je jasná. A to, že v téhle opuštěné a zmrzlé zemi bude brzo proklatě horko...... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Příliš divoká zem: Obleva. Přihlašte se a napište ho.
Ještě lepší než první díl. Je patrné autorovo zlepšení v používání vyjadřovacích prostředků i jazyce. Kniha má spád a stále se drží nastavené laťky humoru.
Autor se drží zavedeného tempa, akorát přidal trošku nadpřirozena v podobě Zmije. Ta bestie je hnusná mrcha, je to sviňucha svinutá.
Zajímalo by mě, jak se na tohle naváže, protože konec působí dojmem, že všechno zásadní už bylo řečeno... A víte co? Přečtěte si to. Komu se líbil první díl, tomu se bude líbit i tenhle.
Kniha Příliš divoká zem: Obleva v seznamech
Evropská unie thrillery nenávist NATO (Severoatlantická aliance) bitvy vojáci válečné sci-fi postapokalyptická sci-fi
2021 | Projekt bouře |
2016 | Příliš divoká zem: Zimní válka |
2022 | Všiváci |
2017 | Příliš divoká zem: Obleva |
2024 | Kolaborant |
Po přečtení prvního dílu jsem se hned vrhla na pokračování, které bylo ještě lepší. Ládis kromě kulek trousí kolem sebe jednu perlu za druhou a já si skvěle odpočinula a bavila se od začátku do konce.