Příliš dlouhá swingers party přehled

Příliš dlouhá swingers party
https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/524174/bmid_prilis-dlouha-swingers-party-6527b2fc79b92.jpg 4 1385 1385

Tomáš Kosek série

Tahle kniha není žádná selanka. Tahle kniha je literární swingers party plná démonů, prastaré magie, zombií, čarodějek, sukub, děsivých artefaktů, mocných sil z počátku věků a sexu. Hodně sexu. Ale taky akce a humoru.

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Příliš dlouhá swingers party. Přihlašte se a napište ho.

Merlin_CZ
07.03.2025 5 z 5

Kotletu mám rád a tahle magická serie je prostě fajn :)

Mermaida
03.03.2025 5 z 5

Po letech jsem si dala "repete" téhle magické zvrácenosti, která rozhodně nepatří do mnou běžných čtecích žánrů, a musím konstatovat, že se mi snad četla i líp, než tenkrát (říjen 2015). Bavilo mě to, otáčela jsem stránku za stránkou a užívala si příběhy plné démonů, paranormálních jevů, magie a sexu. Příběhy mají "šmrnc" a hlavně odpich. Nebyly nijak přeplácané ani zdlouhavé. Byly prostě čtivé. Za mě prostě jiné, ale rozhodně výborné.

trudoš
09.02.2025 4 z 5

Další odpoledne strávené ve společnosti bruntálského řezníka mám za sebou a cítím se příjemně uspokojen. Což naneštěstí v kontextu s názvem knihy vyznívá maximálně dvojznačně, ale kdo sem já, abych dával lekce mravopočestnosti jazyku českému?
Není tajemstvím, že spojovacími motivy povídek je sex, akce a nadsázka. To se pravda nijak neliší od autorových předchozích knih, ovšem přeci jen, tady je toho porna množství trochu větší, než malé. Kupodivu však neslouží k chlípnému rajcování čtenářovy fantazie, ale jako originální prostředek trápení hrdinů. Ostatně, jak přiznává sám hrdina Tomáš Kosek: „Koukejte se každý den celých osm hodin na souložící nahotinky a stane se z vás impotent.“ Slabinou je pouze uspěchaná koncepce, kdy se z doktora antropologie v průběhu několika stran stává hláškující akční hrdina. Nic to ovšem nemění na skutečnosti, že povídky Příliš dlouhá swingers party a Pražské kobky jsou tím nejpeprnějším zpestřením tradic české okultní detektivky. Chci ještě, více a tvrději!

Kniha Příliš dlouhá swingers party v seznamech

v Přečtených2 071x
v Mé knihovně611x

(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)