Příliš dlouhá swingers party přehled
František Kotleta (p)
Tomáš Kosek série
Tahle kniha není žádná selanka. Tahle kniha je literární swingers party plná démonů, prastaré magie, zombií, čarodějek, sukub, děsivých artefaktů, mocných sil z počátku věků a sexu. Hodně sexu. Ale taky akce a humoru.
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Příliš dlouhá swingers party. Přihlašte se a napište ho.
Nebylo to příliš dlouhé, naopak mám pocit, že by některé povídky / kapitoly stálo za to víc dovyprávět, skončily příliš rychle a stručně.
Je to moje první kniha od Kotlety / Kyši, a přiznávám, že jsem očekával něco jako Noční klub od Kulhánka. A byl to spíš jeho slabý odvar, dochucený sexem a magií. Not bad, not perfect.
Optimálně dlouhý Kotletův počin vzhledem k obsahu. Podobně epizodní pojetí je pro mě asi jediný způsob, jak si jeho tvorbu užít (např. knížka Spad mi přišla jako plná akce o ničem, tady je každá povídka včas uzavřená). Dokonce mě to i mile překvapilo tím, že na sebe vlastně povídky zároveň trochu navazují a na konci se úplně nedostáváme zpět na "status quo". Navíc tam cítím i vědomou hru se stereotypy. Samozřejmě je to tím spíš jenom okořeněno, než že by tu docházelo k nějakým nevídaným literárním experimentům.
Kniha Příliš dlouhá swingers party v seznamech
v Přečtených | 2 008x |
sex Praha prostituce česká fantasy démoni česká fantastika
Část díla
2014 | Příliš dlouhá swingers party |
2010 | Hustej nářez |
2017 | Poločas rozpadu |
2020 | Operace Thümmel |
UCHOKNIHA. Tyhle hlavovypínačky můžu. Povídky nadupané hláškami, magií, démony, sukubami a jinými potvorami... A samozřejmě sexem. Kdo to podle názvu knihy nepochopil, ať se ani neopovažuje jí otevřít, mohl by se z přemíry orgií osypat. Varování tedy máte, tak to nebezpečí zvažte :-)