Příliš dlouhá swingers party přehled
František Kotleta (p)

Tomáš Kosek série
Tahle kniha není žádná selanka. Tahle kniha je literární swingers party plná démonů, prastaré magie, zombií, čarodějek, sukub, děsivých artefaktů, mocných sil z počátku věků a sexu. Hodně sexu. Ale taky akce a humoru.
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Příliš dlouhá swingers party. Přihlašte se a napište ho.

Po letech jsem si dala "repete" téhle magické zvrácenosti, která rozhodně nepatří do mnou běžných čtecích žánrů, a musím konstatovat, že se mi snad četla i líp, než tenkrát (říjen 2015). Bavilo mě to, otáčela jsem stránku za stránkou a užívala si příběhy plné démonů, paranormálních jevů, magie a sexu. Příběhy mají "šmrnc" a hlavně odpich. Nebyly nijak přeplácané ani zdlouhavé. Byly prostě čtivé. Za mě prostě jiné, ale rozhodně výborné.

Další odpoledne strávené ve společnosti bruntálského řezníka mám za sebou a cítím se příjemně uspokojen. Což naneštěstí v kontextu s názvem knihy vyznívá maximálně dvojznačně, ale kdo sem já, abych dával lekce mravopočestnosti jazyku českému?
Není tajemstvím, že spojovacími motivy povídek je sex, akce a nadsázka. To se pravda nijak neliší od autorových předchozích knih, ovšem přeci jen, tady je toho porna množství trochu větší, než malé. Kupodivu však neslouží k chlípnému rajcování čtenářovy fantazie, ale jako originální prostředek trápení hrdinů. Ostatně, jak přiznává sám hrdina Tomáš Kosek: „Koukejte se každý den celých osm hodin na souložící nahotinky a stane se z vás impotent.“ Slabinou je pouze uspěchaná koncepce, kdy se z doktora antropologie v průběhu několika stran stává hláškující akční hrdina. Nic to ovšem nemění na skutečnosti, že povídky Příliš dlouhá swingers party a Pražské kobky jsou tím nejpeprnějším zpestřením tradic české okultní detektivky. Chci ještě, více a tvrději!
Kniha Příliš dlouhá swingers party v seznamech
v Přečtených | 2 071x |
v Mé knihovně | 611x |
(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)
Část díla
2014 | ![]() |
2010 | ![]() |
2017 | ![]() |
2020 | ![]() |
Kotletu mám rád a tahle magická serie je prostě fajn :)