Princezna popela přehled

Princezna popela
https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/402021/bmid_princezna-popela-fQ3-402021.png 4 257 257

Princezna popela série

1. díl >

Princezna. Vězenkyně ve vlastním paláci. Zotročený lid. A nezlomná vůle bojovat do posledního dechu.“ Deset let bezmocně přihlížela, jak uchvatitelé drancují její ostrov a zotročují jeho obyvatele. Mezitím dospěla a uvědomila si, že je její svatou povinností bojovat do posledního dechu, i když to někdy znamená zradit a především nemilovat.... celý text

Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: , CPress

Ash Princess

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Princezna popela. Přihlašte se a napište ho.

Ee_v_ee
16.09.2024 2 z 5

Pokud je vam -nact a zacinate s fantasy, tak smele do toho.
1. dil byl uchazejici, tak jsem cetla dal, ale bylo to strasne trapeni na nekolik tydnu...
Hlavni postava je neskutecne protivna, furt se jenom pitva v sobe, a za heslem, pro moji zemi, se skryva v podstate jen sobec, ktery neustale omlouva sva rozhodnuti.
Jestli byl 1. dil snesitelny, tak 2 byl uplna katastrofa, kdy stravite 500 stran na jednom miste no a 3.dil, ktery mel vygradopvat, tak to byla jen utopie. 400 stran se schylovalo k velkolepemu finale, ktere vlastne skoncilo driv nez poradne zacalo.
Za me ztrata casu a mozkovych bunek.

kopeceli
13.01.2024 4 z 5

Přečetla jsem poměrně rychle a se zájmem. Je naprosto evidentní, že je kniha určená děvčatům tak od deseti let, které začínají s fantasy a celkově se čtením. Není vůbec špatná.
Líbí se mi, že nepopisuje krutosti, jen je zmíní. Romantická linka je decentní, jak je pro děti a mladistvé vhodné a bohatě jim to stačí. Děj plyne, ale rozumně, takže nevyčtený čtenář stíhá.
Já knihu pro tyto čtenáře upřímně doporučuji, mě se opravdu líbila.

Lee8
01.12.2023 1 z 5

Zklamání, kniha není ani čtivě napsaná, moc se tam toho neděje, postavy jsou ploché, jednají nelogicky. Hodně jsem přeskakovala. Druhý díl ani nebudu číst.

Knižní novinky (13. týden)

24.03.2019

Zrůda přece nemůže být zároveň hrdinou.

Kniha Princezna popela v seznamech

v Mé knihovně255x