Princezna zakletá v čase: Povídky a svět přehled

Princezna zakletá v čase: Povídky a svět
https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/483125/bmid_princezna-zakleta-v-case-povidky-a--yep-483125.png 4 45 45

Princezna zakletá v čase série

1. díl >

Ponořte se do fantastického, pohádkového světa jménem Oberon, který představuje domov nejen Princezny zakleté v čase, ale desítek dalších pozoruhodných postav, fascinujících míst a umlčených tajemství čekajících na vaše odhalení. V knize naleznete 14 napínavých povídek jak o postavách z filmu Princezna zakletá v čase, tak o hrdinech a zloduších, které na těchto stránkách spatříte poprvé. Kniha je současně souborem úryvků z literatury oberonských spisovatelů, cestovatelů, vědců a alchymistů. Svět princezny Elleny, prince Jana, alchymistů Archivalda a Amélie a čarodějnice Murien čeká jen na vás!... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Princezna zakletá v čase: Povídky a svět. Přihlašte se a napište ho.

kolacky
02.02.2024 4 z 5

Hezký, pečlivě sestavený doplněk k filmové pohádce. Moc povedené ilustrace a krásná mapa na předsádce.

Drakobrouk
27.01.2023 5 z 5

Nebudu psát úplně dlouze, protože tato kniha je spíš popiska k filmu nebo co, ale i přesto je to dobré. Nejvíc se mi líbila kapitola Murien a runoví oltář, protože Murien je tam dobře napsaná. Taky jsem dobře využil runová písma.

Konfu97
06.11.2022 5 z 5

Tak tohle je krásný dodatek k mé oblíbené fantasy pohádce :) V knize jsou krásné příběhy s ilustracemi a dovysvětlení k hlavnímu příběhu. :) Mapa, runy a vysvětlivky na konci jsou třešnička na dortu :)

Kniha Princezna zakletá v čase: Povídky a svět v seznamech

Autoři knihy