Princip čistoty přehled

Princip čistoty
https://www.databazeknih.cz/img/books/27_/273452/bmid_princip-cistoty-gjG-273452.jpg 4 6 6

„Randy Alcorn odhaluje falešnou přitažlivost sexuální nečistoty – a ukazuje, proč je čistota milionkrát lepší." (Joshua Harris, autor knihy „S nikým nechodím a nejsem cvok“) „... s pastýřským srdcem a upřímností proroka nám dává nesmírně potřebnou výstrahu před volbami, které vedou k morálnímu selhání. Jeho biblické a praktické rady vás nasměrují k morální svobodě, požehnání a nesmírné radosti.“ (Nancy Leigh DeMossová, autorka knihy „Lži, kterým věří mladé ženy“)... celý text

Duchovní literatura Náboženství
Vydáno: , Didasko
Originální název:

The Purity Principle: God's Safeguards for Life's Dangerous Trails (LifeChange Books) , 2003


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Princip čistoty. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (3)

Garik
01.12.2018 4 z 5

S veľkohubým štýlom amerického protestantizmu mávam problém, no u Alcorna to, našťastie, nie je až také vypuklé. Táto jeho práca má určite čo dať aj katolíkovi.

Leenah
04.04.2017 5 z 5

Dobrá kniha pro křesťany, kteří chtějí jít cestou čistoty tak, jak je to psané v Bibli. Občas působí snad až moc radikálně, ale zároveň zde autor píše, že si z toho každý má vzít to, co pro sebe vnímá jako potřebné. Mně to v mnohém otevřelo oči a dalo mi to nový pohled na partnerské a přátelské vztahy v souvislosti s čistotou.


cicon
26.12.2015 4 z 5

Publikace zabývající se sexuální čistotou v době, kdy bez toho, že by nás přímo nějaká forma sexuality nebombardovala, nelze snad udělat ani krok. V zásadě nic objevného, ale v důsledku velmi užitečné připomenutí, že tato čistota není zadarmo a málokdy nám spadne do klína vítězství bez boje. Některé rady Randyho se zdají být upjatě radikální a téměř z "jiného světa", ale v porovnání s radikálním prohlášením Krista, že svádí-li nás pravé oko, máme je vyjmout a odhodit, jsou pouze "čajíčkem". Ostatně Ježíš tím nemyslel, abychom se mrzačili, ale klade obrovský důraz na to, že oko je vstupní branou pro vjemy, které mají velký vliv na naši sexualitu.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Princip čistoty v seznamech

v Přečtených9x
ve Čtenářské výzvě3x
v Doporučených4x
v Knihotéce8x
v Chystám se číst3x
v Chci si koupit2x
v dalších seznamech1x