Případ komisaře Losta přehled
Gil Ribeiro
První případ pro Leandera Losta, novou vyšetřovatelskou hvězdu v krajině krimi. Zářijové světlo v Algarve je opojně krásné. Na faroském letišti vítají podinspektorka Rosadová a její kolega Esteves šlachovitého chlapíka v černém obleku a s úzkou koženou kravatou kolem krku. Leander Lost, kriminální komisař z Hamburku, má sloužit jeden rok u portugalské Polícia Judiciária. Zvláštní teambuilding začíná.... celý text
Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: 2024 , KalibrOriginální název:
Lost in Fuseta, 2017
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Případ komisaře Losta. Přihlašte se a napište ho.
Nakonec se z příběhu vyklubala zajímavá ekologická zápletka - napsaná ovšem hodně odlehčeně.
Byl to zajímavý první díl portugalské detektivní série s německým inspektorem Lostem. Těším se na další, který si určitě nenechám ujít.
Poutavě popsané prostředí jižního Portugalska, skvěle vykreslené postavy, zajímavý detektivní příběh.
Kniha Případ komisaře Losta v seznamech
v Mé knihovně | 46x |
Výborné čtení, taková kniha na pohodu :). Lost je tedy docela originál, chvilku jsem si na něj musel zvykat, ale ve finále jsem byl spokojený na 100 procent :). Pět stars jak vyšitých a pevně doufám, že bude brzy vydáno pokračování :).