Případ trhače jahod přehled

Případ trhače jahod
https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/43541/pripad-trhace-jahod-43541.jpg 4 61 61

Začala jahodová sezona a Jana, Monika a Karol se těší na sladké prázdniny. Snad se konečně objeví i ten pravý, láska na celý život, dokud nás smrt nerozdělí. Horký vzduch se tetelí nad jahodovými poli a trhači se v úpalu sklánějí k jednotlivým rostlinkám obsypaným červenými plody. Mezi nimi se však někde skrývá vrah...

Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: , CooBoo

Der Erdbeerpflücker, 2003

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Případ trhače jahod. Přihlašte se a napište ho.

Hanncha
06.05.2022 2 z 5

Úplně mi nesedl styl jakým je kniha psaná a obecně mě celá kniha spíše nezaujala. Ale nepociťuji žádné negativní emoce. Jen to prostě nebyla kniha pro mě.

Monika1717
26.05.2020 3 z 5

Je to taková jednoduchá detektivka, vybrala jsem si ji kvůli prostředí, které se v ní popisuje. Miluji jahody.Číst by ji mohly i starší děti / kdyby v dnešní době četly/. Žádný literární skvost. Odešla do knihobudky a druhý den byla pryč. Snad se někomu líbila víc než mně.

-markéta-
03.03.2019 5 z 5

Toto byla moje první detektivka, když mi bylo 12 let! Už tehdy si pamatuji, že jsem ji milovala, každopádně to jsem tomu ještě nemohla tolik rozumět, a tak jsem si dneska řekla, že knihu přečtu znovu.
No, nečtu knihy 2x, NIKDY, avšak za tohle jsem ráda! Je to super detektivka a musím říct, že už ve 12 letech jsem měla knižní vkus!
Za mě parádní knížka, která doopravdy stojí za přečtení! Jak ve 12, tak v 19!

Kniha Případ trhače jahod v seznamech

Autorovy knížky

Monika Feth