Krvavé sestry přehled
Graham Masterton
Případy komisařky Katie Maguirové série
Irské řádové sestry potřebují ochranu Katie Maguirové. V domě s pečovatelskou službou na předměstí Corku někdo ve spánku udusí starší jeptišku. Další sestra je zanedlouho nalezena mrtvá na břehu řeky Butlerstown. Souvisí tyto hrůzné činy s nálezem dětské čelisti v zahradě kláštera? Katie Maguirová je na stopě padesát let starého tajemství, které by ji mohlo přivést k vrahovi. Pokud ovšem vrah nenajde Katie a její vlastní tajemství jako první.... celý text
Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: 2017 , HostOriginální název:
Blood Sisters, 2015
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Krvavé sestry. Přihlašte se a napište ho.
Napínavé, zábavné. I když je pravda, že kromě Katie se člověku ostatní detektivové dost pletou.
Vypadá to, že jsem našla dalšího oblíbeného spisovatele. Jdu shánět další díly. Katie mě baví, příběh napínavý od začátku do konce.
„Máma vždycky říkala, že Bůh dal lidem světlo lásky a ďábel jim dal děti, aby to světlo sfoukli.“
Kniha Krvavé sestry v seznamech
2014 | Bílé kosti |
2015 | Rozbití andělé |
2016 | Červená lucerna |
2017 | Krvavé sestry |
2017 | Výkupné pro krále |
Napínavé a příběhy s církví mám ráda. Je vidět zajímavá ukázka pohlížení na různé doby, Katie je skvělá a musím, že i její život je drsný a plný zvratů, stejně jako celý příběh vyšetřování.