Krvavé sestry přehled
Graham Masterton
Případy komisařky Katie Maguirové série
Irské řádové sestry potřebují ochranu Katie Maguirové. V domě s pečovatelskou službou na předměstí Corku někdo ve spánku udusí starší jeptišku. Další sestra je zanedlouho nalezena mrtvá na břehu řeky Butlerstown. Souvisí tyto hrůzné činy s nálezem dětské čelisti v zahradě kláštera? Katie Maguirová je na stopě padesát let starého tajemství, které by ji mohlo přivést k vrahovi. Pokud ovšem vrah nenajde Katie a její vlastní tajemství jako první.... celý text
Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: 2017 , HostOriginální název:
Blood Sisters, 2015
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Krvavé sestry. Přihlašte se a napište ho.
Napínavé a příběhy s církví mám ráda. Je vidět zajímavá ukázka pohlížení na různé doby, Katie je skvělá a musím, že i její život je drsný a plný zvratů, stejně jako celý příběh vyšetřování.
Napínavé, zábavné. I když je pravda, že kromě Katie se člověku ostatní detektivové dost pletou.
„Máma vždycky říkala, že Bůh dal lidem světlo lásky a ďábel jim dal děti, aby to světlo sfoukli.“
Kniha Krvavé sestry v seznamech
v Mé knihovně | 286x |
2014 | Bílé kosti |
2015 | Rozbití andělé |
2016 | Červená lucerna |
2017 | Krvavé sestry |
2017 | Výkupné pro krále |
Popisy krutého zabíjení starých jeptišek mi nedělaly moc dobře na žaludek, to přiznávám, ale jinak je Katie skvělá i když musí řešit několik závažných případů najednou a navíc se v jejím soukromí dějí samé nemilé věci. Držím palce ať se v dalším díle vylepší a tak o to rychleji budu shánět další díl.