Křik mrtvé ženy přehled
Roxann Hill
Případy Steinbachové a Wagnera série
Pavel Wagner, unesený a zdrogovaný, se stane svědkem sadistické vraždy. Když je zanedlouho nalezen, stále ještě pod vlivem drog, stojí spolu se soukromou vyšetřovatelkou Annou Steinbachovou před svým dosud nejnáročnějším případem: tentokrát totiž nemají k dispozici tělo ani důkazy. Byly to snad všechno jenom Pavlovy halucinace? A kdo jsou vůbec jeho únosci? Aby toho nebylo málo, čeká Annu a Pavla ještě interní hodnocení, jež má posoudit, jak plní své pracovní povinnosti, což by jim oběma mohlo zásadně ublížit. Pracovní i osobní životy se jim hroutí, ale oni se dál snaží za každou cenu odhalit pravdu. Začíná smrtelně nebezpečná hra na kočku a myš, která si brzy vybere svou daň. Nikdo si nemůže být jistý, jestli nakonec vyvázne živý. Šestý případ pro Steinbachovou a Wagnera.... celý text
Literatura světová Thrillery
Vydáno: 2024 , VendetaOriginální název:
Und nachts träumt der Tod, 2024
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Křik mrtvé ženy. Přihlašte se a napište ho.
Celá série byla skvělá, četla jsem souvisle a moc se mi to líbilo. Postavy, zápletky, dialogy, vztahy, za mě čtivé od začátku do konce. Doporučuji.
Skleněný muž, Jen se mnou a další knižní novinky (27. týden)
30.06.2024
Kniha Křik mrtvé ženy v seznamech
vraždy detektivní a krimi romány německá literatura soukromý detektiv kriminální thrillery
2018 | Ráj mrtvých dětí |
2019 | Slzy mrtvé jeptišky |
2020 | Duše mrtvých nemluví |
2022 | Marné prosby mrtvých |
2023 | Tajemný dům mrtvých |
Beru tuto sérii trochu na přeskáčku, ale nevadí. Čtení jsem si užila. Zajímavá zápletka, trochu jiné než jsem zvyklá. Doporučuji.80%.