Příprava jídel a nápojů přehled
Josef Vavroušek , Hana Sedláčková - Pačová
Příprava jídel a nápojů ze sušených a zahuštěných mléčných a vaječných výrobků. V knize jsou shrnuty návody k přípravě pokrmů a nápojů z mléčných a vaječných konserv. Pro úplnost je připojen krátký nástin výroby nejdůležitějších konserv, jejich chemické složení a výživná hodnota. Je určena pracovníkům v závodních jídelnách, jeslích, dietních a nemocničních kuchyních a ženám v domácnostech. Dále jako technické minimum při doškolování zaměstnanců v distribuci a jako učební pomůcka pro školy společného stravování a zdravotní školy. Vydání první.... celý text
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Příprava jídel a nápojů. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (0)
Zatím zde není žádný komentář.
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Příprava jídel a nápojů v seznamech
Kniha zatím není zařazena v žádném seznamu (Přečtené knihy, Právě čtené,...)