Příprava pokrmů I. přehled
Jitka Vodáková , Eva Marádová
Kniha žáky informuje o hygienických zásadách při přípravě pokrmů, předkládá základní legislativu v oblasti nákupu, značení či skladování potravin a ukazuje, jak v kuchyni připravit maso, obiloviny a jiné. Na tento titul navazuje ve stejné ediční řadě publikace Příprava pokrmů II. Nová ediční řada nabízí pedagogům druhého stupně základních škol praktické náměty pro výuku vzdělávací oblasti Člověk a svět práce, a zejména pak tematických okruhů Pěstitelské práce, chovatelství a Příprava pokrmů.... celý text
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Příprava pokrmů I.. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (0)
Zatím zde není žádný komentář.
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Příprava pokrmů I. v seznamech
v Právě čtených | 1x |