Přirozená strava - Život bez chorob přehled
Ernst Günter
Předkládaná práce je výsledkem mnohaletého studia a bádání v léčení nemocných. Hledá odpověď na otázku, proč tak mnoho lidí trpí nejrůznějšími nemocemi, když zvířata žijící ve volné přírodě jsou většiny chorob ušetřeny. Knih o nejrůznějších dietách je nepřeberně. Tato kniha je mimořádná proto, že přináší mnoho nového a průkopnického. Je důležité, aby čtenář prohlédl a poznal pravou příčinu chorob, aby se před nimi mohl účinně chránit.... celý text
Literatura naučná Zdraví
Vydáno: 1990 , PopularOriginální název:
Lebendige Nahrung, 1979
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Přirozená strava - Život bez chorob. Přihlašte se a napište ho.
Jakobych to už četl, autor určitě opisoval z knih Walkera nebo jim podobných. Hezky se to čte, ale neustále nacházím v podobných knihách samé rozpory. Jednou se píše to a podruhé ono. Proto nejlepší je si dát pořádný steak a to na co má člověk zrovna chuť. Tělo si řekne samo. Kniha by se mohla také jmenovat Nepřirozená strava.
Kniha Přirozená strava - Život bez chorob v seznamech
1990 | Přirozená strava - Život bez chorob |
1996 | Tajomstvo zdravia a dlhého života |
Stahujte, kupujte, sdílejte a všelijak šiřte poselství z této knihy. :D Ne-e, bez legrace, opravdu věřím, že by tato kniha mohla pomoci spoustu lidem. Děkuji, že jsem se k ní dostal.