Přirozený výcvik psa - Výchova metodou dogwalk přehled
Ursula Löckenhoff
Jak psa vychovat a úspěšně vést bez klasického podmiňování a pamlsků, jen na základě přirozené vzájemné komunikace člověka a psa. Autorka důsledně staví na osobním přístupu a kniha je protkána drobnými příhodami z každodenní praxe včetně návodů, jak situace řešit.
Literatura naučná Příroda, zvířata
Vydáno: 2018 , EsenceOriginální název:
Dogwalk, 2017
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Přirozený výcvik psa - Výchova metodou dogwalk. Přihlašte se a napište ho.
29.06.2019
Opravdu dobře zpracovaná kniha o přirozené komunikaci se psem. Jedna z nejlepších co jsem kdy četla! (a že jich bylo...)
Kniha Přirozený výcvik psa - Výchova metodou dogwalk v seznamech
Tato kniha mě okouzlila jen svou formou. Pěkná obálka, velký formát, kvalitní papír, krásné fotky. O obsahu se to už určitě říct nedá. Textu je tam pomálu a v podstatě nic konkrétního nebo objevného. Navíc některé "výchovné" postupy (např. nenechávat psa očuchávat okolí při cestě k vytčenému cíli apd.) jsou už překonané (např.zcela opačný názor v knize Spokojený psí život od Thomase Riepeho).
Jedna z nejméně přínosných příruček, které jsem kdy četla.