Přísně tajné přehled
Elle Kennedy , Sarina Bowen
HumříKraťasy, 21 let Sportovec. Potají magor do přírodních věd. Zatraceně sexy. HumříKraťasy: Tak. Je to tady. K narozeninám by moje přítelkyně ráda trojku. Hříšník3: Tak to jsi na tý správný seznamce. HumříKraťasy: Už jsi nad tím někdy přemýšlel? Že by sis užil s jiným klukem? Hříšník3: Pořád. Jsem za rovný příležitosti. Co ty? HumříKraťasy: Ehm… Hříšník3, 21 let Student oboru finance. Potají striptér. Zatraceně sexy. Hříšník3: Já bych to bral, jestli i ty. Můj život je teď tak trochu jeden velkej chaos. Škola, práce, stres s rodinou. Jo, a taky bydlím s tím nejotravnějším klukem na světě. Potřebuju rozptýlení. Určitě to tak chceš? HumříKraťasy: Možná to chci o něco víc, než by se mi chtělo přiznat. Hříšník3: Hele, posouvat hranice je fajn, na tom není nic špatnýho… HumříKraťasy:To říkej mýmu fotrovi, co potřebuje mít všechny pod palcem. A navíc co když bude ta trojka trapas? Hříšník3: Tak to bude trapas. Se přece pak už nikdy nemusíme vidět, ne? Hlavně mi slib, že se do mě nezamiluješ. HumříKraťasy: To by byla docela změna…... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2021 , BaronetOriginální název:
Top Secret, 2019
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Přísně tajné. Přihlašte se a napište ho.
Sice má tahle dvojice autorek lepší knihy, ale ani tahle nebyla vůbec špatná. Na mě sice udělala dojem spíš druhá polovina, jakmile se to přeci jen víc začalo věnovat samotný klukům, ale i tak zasloužené 4 hvězdy. Jedna speciálně za Luka, o kterém si určitě budete chtít číst. Alespoň jsem zjistila že téma bisexuality mě zase tak moc neoslňuje, jako když se autorky čistě věnují gay tématice.
Příjemné počtení, nic náročného. Z postav mi víc seděl Luke, i když to přijetí lásky bylo hrozný, ale co už. Knížka na jeden den.
10 nejprodávanějších eknih (únor)
23.03.2021
Knižní novinky (6. týden)
07.02.2021
„Když se třese třetí patro, nechoď klepat nebuď pako.“
Kniha Přísně tajné v seznamech
Přísně tajné“ mě naprosto uchvátila. Knihu jsem dostal jako vánoční dárek a od prvních stránek jsem ji nemohl odložit. Četl jsem ji vždy, kdykoliv jsem měl volnou chvíli, a příběh mě dokonale pohltil.
Jedná se o výjimečně zpracovaný romanticko-erotický příběh, který sleduje cestu od nepřátelství k lásce. Postavy jsou skvěle vykreslené a jejich vzájemná chemie je neuvěřitelně silná. Vztah mezi hlavními hrdiny se vyvíjí přirozeně a je plný emocí, vášně i překvapivých momentů.
Styl psaní je plynulý a čtivý, díky čemuž kniha rychle ubíhá. Romantické i erotické scény jsou napsané s vkusem a dovedností, což přidává příběhu na intenzitě.
„Přísně tajné“ je pro mě naprostým klenotem mezi LGBT romanticko-erotickými knihami. Doporučuji ji všem, kdo hledají silný, vášnivý a zároveň emotivní příběh, který vás nenechá chladnými