Přítelkyně přehled
Barbara Nesvadbová
Dvě novely o ženském přátelství. První je příběhem dvou kamarádek z vysoké školy, z nichž jedna žije v Londýně a druhá v Praze. Druhá novela vypráví o dvou sestrách, z nichž jedné, ženě podnikatele, se rozpadne manželství a ona bojuje o děti, druhá se zamiluje do ženatého muže.
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Přítelkyně. Přihlašte se a napište ho.
![Ronny97 Ronny97](https://www.databazeknih.cz/img/users/12_/120139/m_120139-buw.jpg?v=1459855105)
![2 z 5 2 z 5](img/content/ratings/2.png)
Příběhy v knize sice byly docela zajímavé, ale žádná bomba to nebyla. Vadilo mi nezvyklé poskládání slov ve větě. Kvůli tomu jsem se nemohla plně soustředit. Znovu už bych po knize nesáhla.
![Svamburger Svamburger](https://www.databazeknih.cz/img/users/26_/261699/m_svamburger-1yk.jpg?v=1575975200)
![1 z 5 1 z 5](img/content/ratings/1.png)
Nedočteno a navždy odloženo. Jako Obermanová, možná ještě ta Formanová... to se ještě dalo číst, ale tohle už ne. Myslím si, že paní Nesvadbová je sympatická, pěkná a inteligentní ženská, co má jiskru v oku, a která vždy věděla, co od života chce. Nicméně to z ní ještě nedělá dobrou spisovatelku.
Kniha Přítelkyně v seznamech
v Mé knihovně | 69x |
2016 | ![]() |
2007 | ![]() |
2022 | ![]() |
2008 | ![]() |
2007 | ![]() |
Tuto knihu jsem našla u nás v knihobudce. Protože splňuje jednu ČV, tak jsem si ji vzala a přečetla. No nebylo to nic moc, takže kniha zase putuje zpět.