Hviezdy vidno v noci přehled
Bruno Ferrero
Táto knižka obsahuje krátke príbehy končiace malou myšlienkou. Príbehy sú ako tabletky duchovnej múdrosti. Stačí jedna na deň. Po prečítaní príbehu nemôžeš zostať tým, kým si bol.
Duchovní literatura Náboženství Příběhy
Vydáno: 2013 , Don BoscoOriginální název:
È di notte che si vedono le stelle, 2012
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Hviezdy vidno v noci. Přihlašte se a napište ho.
všechny komentářeSouvisející novinky (0)
Kniha Hviezdy vidno v noci v seznamech
v Mé knihovně | 10x |
2006 | Příběhy pro potěchu duše |
2003 | Vánoční příběhy pro potěchu duše |
2006 | Pohlazení pro duši |
2001 | Další příběhy pro potěchu duše |
2009 | Paprsek slunce pro duši |
KNIHA: No tak já nevím... Jednak jsem nečekala, že to bude tolik náboženské. Ale to není důvod mého tříhvězdičkového hodnocení. Spíš... Chápu důvod, proč je těch knih tolik. Nejsou to příběhy. Spíš okamžiky. A na nich je nastavená nějaká ta obecná pravda. Něco jako - vyberte si radu do života - třeba že štěstí = rodina - a napište o chlápkovi, co se dojme nad roztomilou rodinkou, protože vlastní nemá. Pár řádků a je to. A taková je celá kniha. Asi ty obecné pravdy nevidí každý, optimismus a tak, ale vydělávat na tom takhle triviálním způsobem, se mi úplně nezdá. Mám radši příběh, postavy, zápletky, zvraty... Poučit se obecnou pravdou můžu i tam. A vypadá to líp.
Mám-li ovšem něco pochválit tak příběh o neurotických hodinách, či povídání o tom, jak bůh stvořil psa. To mělo nápad, příběh, kouzlo. :-)