Pro tebe přehled

Pro tebe
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/548269/bmid_pre-teba.png 5 70 70

Nedlouho po svatbě Lo Harperová jen bezmocně sleduje, jak se jí život hroutí pod rukama. Každý den je delší, těžší a černější než ten předchozí. Cítí se ztracená a osamělá a neví, jak dlouho ještě vše vydrží. Pak ji zvláštní ironie osudu spojí s mužem, který se jí v bezútěšné situaci stane záchranným lanem. Je okouzlující, laskavý a nic po ní nechce. Jako by jí stál po boku proto, aby jí vykouzlil úsměv na tváři a rozptýlil ji, i když jen na chvíli. Bolest a zoufalství však Lo nepřestávají pronásledovat. Stejně jako pocit viny, kterého se nemůže zbavit. Luke Williamson je úspěšný svobodný muž, který se ve vztazích se ženami vyhýbá komplikacím i větším závazkům. Když mu jednoho večera pod kola auta vběhne mladá žena, jeho bezstarostný život se obrátí vzhůru nohama. Lo a Luke navážou nepravděpodobné přátelství, i když ze zcela odlišných důvodů, na které oba začnou spoléhat. Přestože Luke s Lo svůj život sdílí, ví, že ona před ním ten svůj skrývá. A jak se její tajemství postupně odhaluje, Luke si pomalu uvědomuje, že aby Lo mohla mít svůj šťastný život, musí obětovat své štěstí on…... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: audiokniha , Cosmopolis

For You, 2023

Interpreti: Josef Kubáník , René Slováčková

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pro tebe. Přihlašte se a napište ho.

jahlina
01.01.2025 4 z 5

Knížka se rozjíždí jako poměrně tuctová romantika, ale záhy příběh nabírá ostřejší ráz. Přiznám se, že podobnou tématiku nevyhledávám. Ale tady jsem se nechala pohltit. A tak jsem si prožila velmi bolavý příběh, který mě najednu stranu dojímal, zároveň mě trochu štval.

Naštěstí dokázala autorka do skrz naskrz smutného příběhu propašovat i úsměvné situace, které mě pobavily. Třeba když si Luke pořizoval štěně . Také Lukův dědeček je postava, která mě bavila.

Za mě by mohla být knížka o pár stran kratší. To trápení bych prostě urychlila. Pokud si ale u čtení rádi popláčete, potrápíte dušičku těžce zkoušenými osudy a zároveň chcete číst o velké lásce, je tohle knížka pro vás.

lena.o.knihach
01.01.2025 4 z 5

Do této knihy jsem šla absolutně bez nějakých očekávání a už vůbec jsem netušila, jaký romantický příběh na mě čeká.

Jakmile jsem se hned od první strany začetla a okamžitě se do toho ponořila, bylo mi pomalu jasné, že když jsou dva na začátku šťastní, že to tak asi nezůstane po celou dobu a něco se hodně rychle změní.

Samozřejmě jsem na ten zlom nečekala dlouho a musím říct, že to od té doby byla velká emotivní jízda a vážně, vážně, vážně hodně smutná. Jako až tak, že jsem si říkala, proč jsem si to nechala na vánoční svátky.

Pro tebe je má první kniha od Jodi Ellen Malpas a určitě to nebyla poslední. Autorka nejen píše setsakra čtivě, ale vykreslila i skvělé charaktery, kterým jsem propadla. Jo a pokud se do této krásky budete pouštět, nezapomeňte si kapesníčky.

Děkuji @grada_cz & @cosmopolis_cz za knihu. #spoluprace

MAU256
22.12.2024 5 z 5

Ležíme v tlumeném světle a tichu, dokud Lo neklesnou víčka. Když jsem si jistý, že tvrdě spí, pohladím ji po tváři. "Miluji tě," zašeptám. Políbím si konečky prstů a položím jí je na čelo. "Udělám pro tebe cokoli," zlomí se mi hlas. "Slibuju, že už tě nikdy neopustím."
I kdybych měl trpět.
Protože právě o tom je pravá láska, ne?

Tak tohle jsem nečekala. Doporučuji až budete knížku číst, mějte po ruce spousty kapesníčků. Já musela párkrát přestat, protože přes slzy nebylo možné dál číst...
Tak smutné, ale přesto moc krásné čtení, mohu jen doporučit.

Oheň v těle, Hlubiny a další knižní novinky (42. týden)

13.10.2024

Holly, Stříbrné hrdlo a další knižní novinky (20. týden)

12.05.2024

Kniha Pro tebe v seznamech