Vše, čím pro mě jsi přehled
Nora Welling
Pro tebe všechno série
< 2. díl
Luís a Nuria spolu od malička vyrůstají na haciendě v Andaluzii. Po smrti jeho maminky jsou skoro jako sourozenci. Ve školce si slíbí kamarádství navždycky. Jejich cesty se ale rozdělí, když se Luís v šestnácti letech vydá na dráhu profesionálního kitera a domů zavítá jen sporadicky, zatímco Nuria se vydá do světa, kde získá skvělé fyzioterapeutické vzdělání. Po návratu z ciziny si Nuria založí na haciendě vlastní ordinaci. Luísova sportovní kariéra je nečekaně přerušena tragickým pádem a úrazem. Když se po několikaměsíčním pobytu v nemocnici a na rehabilitační klinice rozhodne vrátit domů, je to právě Nuria, kdo všechno zařídí a kdo se o něj stará. Věří, že Luís jako statečný bojovník může udělat další pokroky a zbavit se invalidního vozíku, na kterém přijel. Když se Luísovi svěří, že její jedinou velkou láskou je jeho bratr Ramón, uzavřou spolu zvláštní dohodu vzájemné pomoci. Podaří se Nurii nakonec Luíse rozchodit? Přispěje Luís k tomu, aby si jeho bratr všiml, jak báječná žena Nuria je? Nebo všechno dopadne úplně jinak?... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2023 , RedOriginální název:
Alles, was du für mich bist, 2022
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vše, čím pro mě jsi. Přihlašte se a napište ho.
Tak první díl se mi líbil moc,ale už tam mi Nuria nebyla moc sympatická a v pokračování se to nezměnilo.Luís to prostě nezachránil.Přesto se těším na pokračování,na Ramona
Milé čtení kde autorka ukázala jak je někdy těžké ukázat své pocity a podat srdce na dlani.
S ohněm v krvi, Spletité lži a další knižní novinky (31. týden)
30.07.2023
Kniha Vše, čím pro mě jsi v seznamech
Mily příběh